Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Vogel's 2016-2017

Vogel's muurbeugels: WALL, THIN, BASE en meer!

PlatteTVdiscounter.nl is officieel partner van het merk Vogel's. En daar zijn we natuurlijk trots op! Vogel's produceert wereldwijd allerlei verschillende types muurbeugels. In 1973 ontwikkelden zij de eerste luidsprekersteun ter wereld, waarna vervolgens steeds meer steunen kwamen in verschillende maten en designs. Hun visie is het toevoegen van een extra dimensie aan de manier waarop mensen wonen en werken. De nieuwste innovatie van het merk zijn de THIN-producten. Deze zijn speciaal gemaakt voor de ultradunne televisie schermen. Vogel's biedt naast muurbeugels voor televisies ook bevestigingsystemen voor tablets, audio apparatuur en projectoren.  

Vogel's TURN Vogel's FLAT Vogel's TILT

Over Vogel's

Alles op het gebied van bevestigingsmateriaal voor jouw platte tv vind je bij het merk Vogel’s. Wil je jouw televisie in de keuken, woonkamer, slaapkamer of waar dan ook aan de wand hangen? Dan kun je binnen het grote aanbod vast vinden wat je zoekt. Ook produceert het bedrijf steunen voor tablets en gameconsoles, projectoren en audio- en videoapparatuur.

De juiste Vogel's muurbeugel kopen

Weten wat een muurbeugel kan, is stap 1: beslissen of je wilt dat hij vast aan de muur komt te hangen of juist kan draaien of kantelen. Maar stap 2 is natuurlijk nog belangrijker: ontdekken of de muurbeugel wel past op jouw televisie. Vogel's helpt je daar gelukkig een handje mee. Hieronder vind je een invulveld waar je jouw televisie kunt selecteren. Vervolgens worden daar automatisch de passende muurbeugels bij gevonden. En die kun jij daarna direct bestellen op PlatteTVdiscounter.nl.

Vogel's NEXT prijswinnaar van de Product Design Award 2014

Vogel's design mount

Vogel's heeft met de Design Mount NEXT de iF Product Design Award 2014 in de wacht gesleept. De internationale iF organisatie is opgericht in 1953. De iF Product Design Awards zijn een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Het is niet alleen een waardering voor de mooie vormgeving van dit product, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid. Wij hebben ook een aantal NEXT-producten in ons assortiment. Bekijk de Vogel's NEXT-serie op onze site!

Type muurbeugels

  • Vaste muurbeugels
  • Draaibare muurbeugels

Vaste muurbeugel

Een vaste muurbeugel bevestigt de televisie dicht tegen de muur. Deze muurbeugel is niet te draaien, waardoor je televisie dus altijd recht aan de muur hangt. Een groot voordeel van de vaste muurbeugels van Vogel's is dat ze erg weinig ruimte innemen. Hierdoor hangt de platte tv dicht tegen de muur aan.

Draaibare muurbeugel

Wil je je televisie kunnen draaien, zodat je makkelijk vanuit meerdere hoeken televisie kunt kijken? Kies dan voor een draaibare muurbeugel. Met deze muurbeugels kun je de televisie meestal niet alleen draaien, maar ook nog kantelen. Vogel's heeft diverse modellen draaibare muurbeugels.

meer info

Wij zijn officieel dealer van