Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Over Toshiba

Toshiba is een bedrijf uit Japan dat al sinds 1875 bestaat en een breed scala aan elektronische apparatuur produceert. Denk bijvoorbeeld aan laptops, LCD- en LED-televisies, dvd-spelers en blu-ray spelers, tablets, videocamera's en harde schijven. Het bedrijf heeft innovatie hoog op de agenda staan. Zo zijn er in de geschiedenis door Toshiba al aardig wat uitvindingen gedaan: de eerste laptop, notebook en dvd-speler komen van dit bedrijf. Ook waren ze de eerste die een elektrische gloeilamp met een dubbelgewikkelde gloeidraad uitvonden. Die tak van verlichting is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het bedrijf, met als prominente ontwikkeling van de laatste jaren natuurlijk de energiezuinige LED-verlichting.

Echter gaat dit bedrijf verder dan energiezuinige LED-verlichting. Zij gaan met de tijd mee en denken daarbij aan de toekomst van de planeet. Toshiba is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en levert graag een bijdrage aan het creëren van een welvarende samenleving die in harmonie is met de aarde. Ze streven ernaar in 2050 een verhoogde eco-efficientie te hebben, evenals verbeterde productiemethoden. Hun uiteindelijke doel is voorop te lopen op het gebied van groene IT. Dat doen ze nu al, maar ze willen in de toekomst ook een bijdrage leveren aan een groenere wereld.

Toshiba staat voor:

  • Toshiba LogoAltijd blijven innoveren
  • Produceren van hoogwaardige producten
  • Het voortouw nemen binnen de branche
  • Milieuvriendelijk produceren
  • Mooie en gebruiksvriendelijke ontwerpen maken

Toshiba LED-tv's

De LED-tv is de meest verkochte tv en bijna niet meer weg te denken. Toshiba's LED-tv's staan bekend om hun hoge kleurwaarden, waardoor tv kijken een nieuwe dimensie krijgt! Daarnaast stroken de LED-tv's van Toshiba met hun streven naar een groenere wereld, want deze televisies zijn allemaal erg energiezuinig en gemaakt van duurzaam materiaal. 

info

Wij zijn officieel dealer van