Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Over Sony

Sony

We kennen Sony doordat ze van hun Playstation, Walkman en Discman een wereldwijde rage maakten. Sinds de oprichting in 1946 is Sony uitgegroeid tot één van de grootste elektronicafabrikanten ter wereld. Ze specialiseren ze niet op een bepaald product. Integendeel zelfs, inmiddels heeft het merk een breed scala aan diverse producten in verschillende productcategorieën op de markt gebracht. De laatste jaren heeft het bedrijf een groot aandeel gehad in de ontwikkeling van de Blu-ray spelers. Naast dat alles is Sony succesvol met de productie van televisietoestellen, home cinema sets en soundbars.

Sony Bravia televisies

Sony heeft haar televisies de merknaam Bravia meegegeven. Bravia staat voor ‘Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture’. De Bravia LED tv modellen zijn van een zeer hoge kwaliteit, erg fijn om televisie op te kijken of om op te gamen. Daarnaast ontwikkelt het merk ook LED televisies met eco-vriendelijke kenmerken. Enkele modellen van Sony zijn in staat het beeld uit te schakelen wanneer je uit de kamer loopt. Ondertussen blijft het geluid wel aan. Een handige manier om energie te besparen dus. 

Maten Categorieën Accessoires
Kleiner dan 40 inch  Sony Led-tv Home cinema sets
40 - 49 inch Sony 4k-Ultra Sony soundbars
50 - 60 inch Sony 3D tv  
Groter dan 60 inch    

 

Sony Bravia

Sony 2017 LED televisies

De Sony LED tv's staan voor een superieure beeld- en geluidskwaliteit en zorgen voor een ongelooflijke thuisbioscoopervaring. Met LED-tv zie je prachtige kleuren, realistisch contrast en heel veel details. Daarnaast is LED een energiezuinige techniek waarmee je dus bespaart op je energierekening. Sommige televisies van Sony hebben een handige standaard die ook nog eens als muurbeugel gebruikt kan worden. Dat is erg handig want je hoeft dus nooit een losse muurbeugel te kopen. De LED-tv's van Sony zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door de diversiteit in prijsklassen en afmetingen zit er altijd een model voor jou bij. Bekijk hieronder enkele voorbeelden. 

info

Sony 3D

Naast de Full HD-functies hebben meerdere nieuwe tv's van Sony nog een andere mogelijkheid. Deze televisies hebben namelijk de beschikking over 3D. Dit betekent dat jij nu gewoon vanuit je woonkamer naar de meest levendige beelden kunt kijken die je ooit gezien hebt. 3D-televisies van Sony laten veel meer diepte zien waardoor je soms middenin een film lijkt te staan. Met 3D-tv van Sony geniet je van films op een manier die voorheen alleen in de bioscoop te zien was. Sony heeft een flink aantal televisies uitgerust met 3D-functie. Hoewel je vaak 3D-brillen krijgt meegeleverd heb je er misschien een paar extra nodig, kijk daarvoor naar ons assortiment Sony 3D-brillen.

info

4K Ultra HD-televisies

Full HD is prachtig maar het kan natuurlijk altijd scherper, helderder en kleurrijker. Vandaar dat steeds meer fabrikanten, waaronder Sony, de zogeheten 4K-technologie toepassen op hun televisies. Sony laat je hiermee televisiekijken zoals je nog niet gewend was. Met de haarscherpe beelden mis je geen enkel detail meer, alles wordt weergegeven zoals je zou verwachten! 4K Ultra HD is dubbel zo scherp als normaal Full HD en daarmee de toekomst van televisie kijken. Kies voor de toekomst en bestel een Sony 4K Ultra HD-tv

info

Home cinema set

Herbeleef films met de home cinema sets van Sony. Alle home cinema sets geven je het gevoel dat je midden in de actie terecht komt, zo hoor je een kogel van achter, langs je oren, naar voren vliegen. Films worden weer een echt spektakel. Want wat is een film met prachtig beeld zonder meeslepend geluid? Gecombineerd met één van de mooie Sony 4K Ultra HD-tv's maak je jouw eigen thuisbioscoop! Bekijk hieronder enkele topmodellen uit ons assortiment van Sony home cinema sets. Je zult zien dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn, en dat terwijl de kwaliteit uitstekend is.

info

Speakers

Sony SpeakerNaast de home cinema sets heeft Sony ook een breed aanbod van speakers. Variërend van draagbare speakers, zodat je overal je muziek bij je hebt in de beste kwaliteit, tot aan multi-room speakers zodat je overal in huis van de beste muziek geniet! Dit uitgebreide aanbod bestaat uit uitstekende speakers die passen binnen elk interieur en in elke omgeving. Dankzij het baanbrekende design zijn alle speakers geminimaliseerd tot één compact pakketje, dat je versteld zal laat staan van het vermogen dat het levert! Bekijk nu alle Sony speakers!

info

Soundbars

Liever alles in één en toch genieten van een surround sound? Of heb jij gewoon weinig ruimte? Dan is een Sony soundbar de perfecte oplossing. De soundbars van Sony zijn uitgerust met een strak, compact design, zodat deze net als de speakers in elk interieur passen. Je plaatst een soundbar vaak eenvoudig onder of boven een televisie. Hoewel ze relatief klein van formaat zijn leveren ze toch formidabel geluid. Een ander groot voordeel van Sony soundbars is dat je meestal draadloos muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Dit is te danken aan de ingebouwde bluetoothfunctie.

info

 

AV-receivers

Nog niet tevreden over het geluid dat uit je televie komt, of uit één van de Sony speakers? Of heb je een hele grote ruimte te vullen met geluid? Dan kun je kiezen voor een AV-receiver van Sony. Dit apparaat wordt gebruikt om audio- en soms videosignalen te transformeren naar een betere kwaliteit, ook wel 'upscaling' genoemd. Of een AV-receiver ook videosignalen upscalet verschilt per merk. Elke AV-receiver upscalet audiosignalen naar een betere kwaliteit, waardoor het geluid nog zuiverder wordt, zodat je nóg dichter bij dat bioscoopgevoel komt.

Wij zijn officieel dealer van