Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung tv 2019 modellen

Samsung

Samsung Electronics is in 1969 opgericht en heette toen nog Samsung Electric Industries. Sinds de oprichting vliegen de producten van Samsung de fabrieken uit. In 1981 had het bedrijf al meer dan 10 miljoen zwart-wit televisies geproduceerd. Tegenwoordig is het bedrijf bekend van veel uiteenlopende producten, variërend van televisies tot mobiele telefoons en van computers, tot speakers en andere producten. Het merk mengt zich zelfs in andere branches dan consumentenelektronica. Zo is Samsung bijvoorbeeld ook betrokken bij de bouw van wolkenkrabbers. Dit alles wel met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de afgelopen jaren is Samsung uitgegroeid tot één van de beste elektronicamerken en zijn de apparaten in veel Nederlandse huishoudens te vinden. Logisch, gezien de hoge kwaliteit waarvan de producten voorzien worden. Samsung blijft doorgaan met het ontwikkelen van producten en komt nu zelfs met QLED-tv's voor nog meer vermaak. Je kunt dus in 2019 nog meer en nog betere Samsung tv's en accessoires verwachten!

Maten Categorieën Accessoires
Kleiner dan 40 inch  Samsung LED-tv Home cinema sets
40 - 49 inch Samsung 4k-Ultra Samsung soundbars
50 - 60 inch Samsung Multiroom speakers
Groter dan 60 inch    

 

Designs

De televisies van Samsung mogen er zeker zijn. Hierbij gaat het dan even niet om alle functies die het toepast. De kwaliteit is ten eerste fantastisch. De beeldschermen gaan jarenlang mee en zijn dan nog lang niet ouderwets. Als tweede de designs. Deze tv's zijn zo prachtig dat ze ieder interieur mooier kunnen maken, als je maar weet wat je wilt. Uiteraard zijn veel verschillende 'soorten' Samsung televisies beschikbaar, maar de 360 graden design-tv's misstaan nergens. Deze zien er van achteren net zo strak en mooi uit als de voorkant. Hierdoor hoef je de tv's niet per se tegen de muur aan te zetten.

Op de modellen van Samsung kun je verschillende beeldresoluties vinden. Full HD vind je nauwelijks meer, want bijna alle schermen hebben een 4K UHD reoslutie. Daarnaast zet het merk alvast een stap in de toekomst met de komst van diverse Samsung 8K UHD toestellen. Smart-tv maakt de beleving compleet. Deze functie wordt ondersteund door het besturingssysteem Tizen.

Samsung LED tv's

De LED tv's zijn tegenwoordig de meest verkochte televisies en eigenlijk ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. De Samsung LED televisies zijn populair door hun hoge contrast en het echt zwarte zwart. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kleine ledlampjes in de televisie. Ook zijn LED televisies zuiniger dan de andere type televisies, waardoor ook nog eens aan het milieu wordt gedacht. Daarnaast zijn de televisies ook nog eens voorzien van een mooi, strak design. De populairste Samsung Led tv's 2018 zijn:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung LED-tv

Samsung 4K UHD-tv's

De 4K Ultra HD-tv's worden steeds populairder en krijgt steeds meer bekendheid onder consumenten. Deze Samsung 4K Ultra HD-televisies hebben een zeer hoge beeldkwaliteit waardoor geen detail meer te missen is. De resolutie is maar liefst vier keer hoger dan Full HD. Hierdoor kun je er dus van op aan dat het prachtig beeld is dat jij kunt ontvangen op je nieuwe televisie. Hierdoor kun je net weer een beetje meer genieten. Aangezien ze in meerdere maten beschikbaar zijn is voor iedereen het perfecte scherm te vinden. De beste Samsung 4K Ultra HD-tv's 2018 zijn:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung 4K-tv

Samsung home cinema sets

Jarenlang waren Samsung home cinema sets veel te zien in Nederlandse huiskamers. Dat is veranderd, want de home cinema set is grotendeels uit beeld verdwenen na de komst van de soundbar. Juist door de compacte afmetingen zijn soundbars meer en meer gewild. En veel Samsung modellen zijn uit te breiden met surroundspeakers, waardoor je toch dat vertrouwde bioscoopgevoel krijgt in de woonkamer. Op dit moment zijn er dus geen Samsung home cinema sets te vinden in ons assortiment.

Samsung soundbars

Ben je niet helemaal tevreden over het geluid van je tv? Samsung heeft een hele simpele oplossing, de soundbar! Met een Samsung soundbar haal je een compacte en slanke speaker in huis die voor een geweldige geluidservaring zorgt. Deze zeer slanke soundbars zijn gemakkelijk onder je televisie te plaatsen. Ze klein, nemen weinig ruimte in, maar zorgen voor een prachtige sound.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung soundbar

Samsung muurbeugels

Wil jij je Samsung-apparaten niet overal in huis plaatsen, gewoon omdat je weinig ruimte hebt? Met de Samsung muurbeugels hang je je tv eenvoudig aan de muur. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het bespaart ook nog eens ruimte! Ook je overige apparaten zijn erg gemakkelijk aan de muur te bevestigen en dat ook nog eens op een moderne manier ook. Zo houdt je je kamer niet alleen opgeruimd, maar ziet het er ook nog eens mooi uit. Uiteraard kun je ook gewoon een beugel gebruiken.

Op dit moment zijn er geen Samsung muurbeugels beschikbaar. Klik hier voor andere muurbeugels.

Samsung soundbar

Wij zijn officieel dealer van