Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora 2019 modellen

Salora 2016-2017In 1928 ontstond er in het het Finse plaatsje Salo een nieuw elektronicabedrijf. Het bedrijf produceerde kristalontvangers voor een nieuwe radiozender en daarna richtte het zich vooral op de productie van radio’s. Vandaar de naam: Salora, een combinatie van het Finse plaatsje Salo en het woord radio. In 1957 werd de eerste televisie gemaakt door het merk. Ruim een decenium later ging het al een stuk beter met de productie van televisies. Al snel steeg de productie tot 1000 tv's per dag in het begin van de jaren '70.

Ook werden mobiele telefoons geproduceerd voor de spoorwegen en het leger. Maar dat bedrijfsonderdeel ging later op in een ander bekend Fins merk: Nokia. Datzelfde Nokia nam Salora in zijn geheel over in 1992. Vanaf 2006 is Salora opgegaan in Salora International BV.

Tegenwoordig richt het Finse bedrijf zich op de productie van andere elektronica dan de kristalontvangers van radio's en de radio's zelf. Anno 2017 zijn de belangrijkste producten van het merk LED-televisies, portable en reguliere dvd-spelers, digitale fotolijstjes en hifi- en audioproducten. Een voordeel bij een deel van de televisies die het merk produceert, is dat er een dvd-speler ingebouwd is: zo hoef je dus geen aparte dvd-speler meer op je televisie aan te sluiten. Ook bij de productie van de portable dvd-speler hebben ze aan de gebruiksvriendelijkheid gedacht. Bij aanschaf krijg je namelijk vaak niet alleen verschillende laders voor thuis en in de auto, een tas en alle kabels, maar ook de set waarmee je de dvd-speler gemakkelijk aan de hoofdsteun van de auto kunt bevestigen. Kortom, wil je gemak en exclusief design voor een lage prijs? Ga dan voor dit designmerk uit Finland.

Wat Salora onder andere produceert:

Salora LED-tv

Salora LED-tv met DVD-speler LED kan gezien worden als de opvolger van LCD. De techniek maakt zeer heldere beelden met realistische kleuren. Daarmee profiteer je van uitstekende beeldkwaliteit, zodat je met nog meer plezier naar films en series kijkt. Meer dan bij LCD is LED een techniek die erg weinig ruimte nodig heeft. Mede daarom zijn de beeldschermen van tegenwoordig zo dun. Salora heeft een groot aanbod van LED-tv's in diverse soorten, maten en kleuren. Een groot voordeel ten opzichte van andere merken is dat Salora modellen heeft met ingebouwde DVD-speler.  

Zo kijk je altijd je favoriete films op een eenvoudige manier. Je hebt geen externe DVD-speler nodig en gedoe met kabels is verleden tijd. Helaas is het wel zo dat Salora steeds minder van deze televisies produceert. Het toevoegen van zo'n DVD-speler in de tv is een voordelige oplossing, zeker omdat de televisies van Salora sowieso al een lage prijs hebben. Dit wordt vooral mogelijk gemaakt doordat de tv's niet over allerlei dure en overbodige opties beschikken. Een Smart-tv met duizend functies en een 4K beelresolutie is ten slotte niet voor iedereen een prioriteit. Desondanks beschikken de LED-toestellen over de gewaardeerde Finse topkwaliteit. Uiteraard zijn er bij de Salora modellen wel Smart-tv's en 4K Ultra HD-schermen te vinden. Bekijk hier de meest verkochte Salora LED-tv's van dit moment.

info

Salora Smart-tv

Salora Smart-tvVroeger was de taak van een televisie erg simpel: je keek naar series en films op de televisie of een film via de videorecorder. In deze tijd vragen we echter steeds meer van onze apparatuur. We zijn steeds veeleisender en verwachten dat aan deze wensen wordt voldaan door de merken. De digitale revolutie maakte eerst telefoons meer multifunctioneel, maar ook televisies kunnen steeds meer. Het gevolg daarvan is de Smart-tv, een type televisie dat diverse opties heeft.

Zo kun je nu surfen op het internet of je vrienden opzoeken via Facebook en Twitter. Ook online bellen via Skype is erg populair op de televisie, omdat een gesprek op het grote scherm veel indruk maakt. Salora is enkele jaren terug ook gestart met de productie van Smart-tv's. Deze toestellen geven je diverse mogelijkheden. Een groot voordeel is dat je apps kunt downloaden op je smartphone voor Android en iOS. Daarmee kun je jouw telefoon als afstandsbediening gebruiken! Bekijk hieronder de populairste Salora Smart-tv's.

info

Salora 4K Ultra HD-tv

Wil jij werkelijk niet missen als je tv aan het kijken bent? Kies dan voor een 4K UHD-tv van Salora. De beeldresolutie van deze beeldschermen zorgt ervoor dat jij werkelijk niets meer hoeft te missen als je tv aan het kijken bent. Het beeld van deze televisies is maar liefst vier keer zo scherp als een tv met een Full HD beeldscherm. Hierdoor zie je zelfs de kleinste details op het scherm.

info

Wij zijn officieel dealer van