Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Pioneer, audio van hoge kwaliteit

Multinational Pioneer is gestart aan het begin van de vorige eeuw. In Japan, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. In de beginjaren lag de focus vooral op het herstellen van radio's en speakers. Later gingen ze vanuit die kennis ook zelf audiosystemen produceren.

Daar bleef het niet bij. Tegenwoordig wordt Pioneer gezien als een echt kwaliteitsmerk op het gebied van audio, maar ook maken ze prachtige navigatiesystemen, autoradio’s en iPod-docks. Eerder maakte het bedrijf ook nog televisies, maar vanaf 2009 hebben ze besloten om met dit onderdeel op te houden, om zich volledig op hun andere producten te richten en nog meer aandacht te kunnen besteden aan de audio-producten. Een belangrijk onderdeel zijn de AV-receivers, home cinema sets, soundbars, versterkers en blu-rayspelers die het merk maakt. Deze apparaten zorgen ervoor dat nog meer genoten kan worden van geluiden. Op deze ontvangers kun je heel gemakkelijk je iPhone of iPad aansluiten. Ze hebben fantastische geluids- en beeldkwaliteit, een ingebouwde internetradio en je kunt er op allerlei verschillende manieren muziek mee streamen.

Logo Pioneer - Plattetvdiscounter

DJ-gear

Wie zijn er vaker bezig met muziek en de kwaliteit daarvan dan dj's? En wie weet er meer van geluidstechnologie dan Pioneer? Logisch dus dat het merk ook voor de professionele dj al het materiaal produceert dat er nodig is. Van mengpanelen, luidsprekers, dvd- en cd-decks tot controllers en effectors. Alles om als dj een super show neer te zetten. 

Listen through the body

Als één van de belangrijkste namen op audiogebied, doet het bedrijf ook veel uitvindingen. Zo hebben ze een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt dove mensen muziek te laten ‘voelen’. Dit noemt het bedrijf ‘Listen through the body’. Iedereen moet van muziek kunnen genieten en via deze weg proberen ze dat ook te doen!
Pioneer Receiver 

Receivers

De receivers van Pioneer gaan met de tijd mee en worden daardoor steeds beter. Zo hebben ze al laten zien dat de nieuwste receivers van Pioneer zullen beschikking over HDMI 1.4a en over HDMI 2.0, maar dat wil niet zeggen dat de reveivers die over HDMI 1.4 beschikken niet geschikt zijn voor jouw woonkamer. Integendeel zelf! Ook deze apparaten zorgen voor een optimale kijkbelevenis. Daarnaast beschikken steeds meer receivers over draadloze technieken. Zo k.uan je bijvoorbeeld muziek streamen vanaf je telefoon of tablet met wifi, bluetooth of AirPlay. Makkelijker kan het bijna niet worden!

Soundbars

Het geluid dat jij uit je televisie hoort komen kun je versterken met een soundbar van Pioneer. Door de smalle behuizing is er nauwelijks ruimte voor fatsoenlijke speakers. Ondanks dat wil je bij films, series en games natuurlijk wel het beste geluid horen. Daarvoor biedt Pioneer soundbars. Deze apparaten leveren prachtig geluid en zijn door hun langwerpige ontwerp vaak makkelijk onder of boven televisies te plaatsen. Sommige soundbars beschikken over een losse subwoofer, bij andere modellen is deze ingebouwd. 

Versterkers

Pioneer versterkerEen versterker van Pioneer vormt de basis voor een hifi-set. Ze zorgen voor een prachtige weergave van geluid in jouw speakers. Vooral bij films wil je perfect geluid horen dat doet denken aan de bioscoop. Een goede versterker zorgt daarvoor. Pioneer heeft een uitstekende naam op het gebied van versterkers. Vanwege de jarenlange ervaring met deze apparatuur kan je bij dit merk altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Home cinema sets

Meteen een complete thuisbioscoop maken doe je met een home cinema set van Pioneer. Je prachtige flatscreen schreeuwt om aanvulling met het mooiste geluid! Pioneer heeft een ruim assortiment waarbij je kan kiezen uit diverse sets. Voor de basis zijn er 2.1-kanaalssystemen. Voor de echte fijnproevers worden ook 5.1-kanaalssets geproduceerd met heel veel aansluitmogelijkheden.  

Blu-ray spelers

Met een Full HD televisie wil je altijd genieten van de beste beeldkwaliteit. Om films in de hoogste kwaliteit te kijken heb je blu-ray nodig, de opvolger van DVD. Op blu-ray schijfjes past meer data dan op een DVD waardoor de kwaliteit hoger kan zijn. Blu-ray spelers van Pioneer spelen niet alleen schijfjes af, ze hebben ook wifi aan boord. Daarmee kun je eenvoudig beeld en geluid streamen van je smartphone en dat bekijken op de televisie.


Pioneer Blu-ray 

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar