Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic TV en Audio van topkwaliteit

Panasonic

Panasonic is opgericht in 1918 en sindsdien staan mensen centraal bij alle activiteiten. Panasonic is niet alleen actief op het gebied van consumenten elektronica, maar ook op het gebied van huishoudelijke apparaten, ecologische oplossingen, AVC-netwerken en systemen voor automobielen en industrie. Panasonic mogen we als televisiemerk naast alle grote merken zeker niet vergeten. Het merk doet sinds de verkoop van LCD- en LED-tv’s niet meer onder voor de grote merken en concurreert prima mee. Ze zijn actief bezig met duurzaamheid en milieubewust produceren, maar zullen bij een televisie altijd de beeldkwaliteit voorop laten staan. Panasonic heeft televisies, home cinema sets, soundbars en soundplates in allerlei soorten en maten. Hieronder worden een aantal categorieën uitgelicht en verder beschreven.

Panasonic Smart-tv

Soms kan het een beetje onduidelijk zijn wat er nu precies met "Smart TV" bedoeld wordt, vandaar dat hier een korte uitleg wordt gegeven van deze functie. Het zit tegenwoordig op bijna iedere nieuwe televisie, maar wat kun je er nu eigenlijk mee? Bekijk de onderstaande video van Panasonic. Dan weet jij dat jij er binnenkort niet meer zonder kunt!

Overtuigd over het nut van Smart TV en welke mogelijkheden je allemaal hebt wanneer je verbonden bent met internet via een tv? Voor een compleet overzicht van Panasonic Smart tv's klik je op de oranje button hieronder. Bovendien hebben we alvast een aantal topmodellen voor je geselecteerd die je gelijk kunt bekijken. Ze zorgen er allemaal voor dat jij volop kunt genieten van alles wat jij op tv bekijkt.

info

Panasonic 4K tv

Ontwikkelingen op het gebied van televisies gaan verschrikkelijk hard. Het lijkt steeds sneller te gaan, waardoor je eigenlijk ieder jaar wel weer nieuwe functies op de televisies kunt vinden. Zo ook bij Panasonic. Zo zijn we op dit moment al beland bij 4K beeldkwaliteit. Nog niet eens iedereen is gewend aan de kwaliteit van Full HD. Hierdoor zijn er nog veel HD ready televisies te vinden, maar de opvolger van de Full HD staat al klaar en wordt ook al veelop geproduceerd en verkocht. 4K televisies hebben een beeldresolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels, vier keer zo veel als Full HD. Ook Panasonic heeft televisies met 4K beeldkwaliteit en hiermee ben je helemaal klaar voor de toekomst. U mist geen enkel detail meer en je ziet een betere diepte en scherpte dan je gewend bent. Beeld komt zo wel heel dichtbij de werkelijkheid te staan. Hieronder hebben wij een aantal topmoddelen geselecteerd en kijk hier voor het complete aanbod Panasonic 4K tv's.

info

 

Wij zijn officieel dealer van