Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Munari: Italiaans design

Zoek je een combinatie van stijl en kwaliteit, dan past een tv-meubel van het Italiaanse merk Munari ongetwijfeld bij jou. In 1977 werd het bedrijf opgericht door de gebroeders Munari in Ca' degli Oppi, een plaats in de buurt van de bekende stad Verona. In de loop der jaren is Munari uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van meubilair passend bij tv, hifi en computerapparatuur. Het merk produceert op dit moment tv-meubels in verschillende series, waarvan producten uit de Modena en Bergamo serie op dit moment bij PlatteTVdiscounter verkrijgbaar zijn. Daarmee zijn wij één van de weinige aanbieders van dit prachtige, exclusieve merk in Nederland.

Munari Modena meubels

Modena

De Modena serie is vernoemd naar Modena, de prachtige Italiaanse stad waar grote automerken als Ferrari en Maserati gevestigd zijn. De serie bestaat uit verschillende meubels die eindeloos te combineren zijn. Omdat de meubels modulair zijn kun je zelf een perfecte samenstelling maken. De Modena serie is bijzonder stijlvol. De meubels zijn verkrijgbaar in grijs, zwart en wit en fraai afgewerkt met veiligheidsglas. Aan de binnenkant zijn aansluitingen ondergebracht voor alle apparatuur die je in of op het meubel plaatst. Ook kun je kabels probleemloos wegwerken. Ook is een ontvanger voor je afstandsbedieningen ingebouwd, die blijft werken wanneer de klep aan de voorzijde gesloten is. Deze soft-motion klep gaat soepel en gelijkmatig open. Verder profiteer je van ingebouwde LED-verlichting en verzonken wieltjes aan de onderkant, die het verplaatsen eenvoudig mogelijk maken.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Bergamo

Bergamo, de eeuwenoude vestingsstad, vormt een middelpunt in Noord-Italië. Met de Bergamo serie produceert Munari een prachtige collectie van meubels die het middelpunt van jouw woonkamer kunnen vormen. De meubels zijn stuk voor stuk afgewerkt met stijlvol en betrouwbaar glas. Met zijn kabeldoorgangen, ventilatie-openingen en soft-motion klep beschikt deze serie over handige mogelijkheden die perfect passen bij jouw beeld- en geluidsapparatuur. De voorkant laat het signaal van jouw afstandsbediening door. Je kunt dus jouw apparatuur achter de gesloten klep opbergen zonder dat het onbereikbaar wordt. De Munari serie is eenvoudig uitbreidbaar met allerlei componenten, waardoor je zelf een samenstelling kunt kiezen van meubels die perfect bij elkaar passen.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Toebehoren

Naast de meubels vind je bij Munari diverse accessoires. Zo produceert het bedrijf handige beugels die je aan de meubels kunt verbinden. Zo hang je jouw tv stijlvol, stevig en veilig op. Een ander opvallend product is het Munari AC100W sound systeem, een 100 Watt hifi-systeem dat op maat gemaakt is voor Munari meubels.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Persoonlijk advies

Ben jij ook onder de indruk van de pure Italiaanse stijl die Munari te bieden heeft? Kom dan langs in onze showroom in Groningen. We kunnen dan samen met jou kijken naar een geschikte samenstelling van Munari meubels, volledig passend bij jouw interieur. In vergelijking met ons online aanbod hebt u daarbij ook keuze uit een groter aantal producten. Natuurlijk heb je in de showroom ook de mogelijkheid om verschillende Munari meubels van dichtbij te bekijken.

Munari Bergamo

Levering

De levertijd van Munari meubels ligt tussen de één en twee weken. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld de glasplaatjes zelf nog moet aanbrengen, maar de meubels worden grotendeels gemonteerd geleverd.

Wij zijn officieel dealer van