Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Marmitek

Marmitek BV is Marmitek logogevestigd in Noord-Brabant. Het Eindhovense bedrijf is opgericht in 1996 en is actief op de markt van consumentenelektronica. Marmitek richt zich op het bieden van een totale beleving als het aankomt op home entertainment. Hierbij gaat het niet alleen om het kijken naar de mooiste beelden en het beluisteren van een prachtig geluid. Het aansluiten van apparaten en deze met elkaar verbinden, het bedienen van je apparatuur en hoe alles in je interieur eruit ziet. Of het nu gaat om speakers, infrarood verlengers, koptelefoons, muziekontvangers en meer. Voor een prachtige entertainmentbeleving moet je bij Marmitek zijn.

Marmitek koptelefoons

Als het op geluid aankomt weet je dat het bij Marmitek prachtig is. Dit is ook terug te merken in de koptelefoons die het bedrijf produceert. Alle content die jij afspeelt wordt in een hoge kwaliteit weergegeven, waardoor alles heel helder klinkt. Het design zorgt bovendien voor een comfortabele draagwijze. Het luisteren naar muziek kun je bovendien draadloos doen. Naast het prachtige geluid staat gemak ook hoog aangeschreven!

Bluetooth speakers

Als we het dan toch over geluid hebben, kunnen de bluetooth speakers natuurlijk niet ontbreken. Deze kleine speakers zorgen dat je op grootse wijze kunt genieten. Muziek is heel eenvoudig draadloos te streamen via bluetooth. Geniet zelf van een uitstekende geluidskwaliteit en geniet van prachtige muziek. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat jij uren lang kunt genieten van mooie muziek. Of dit nu thuis is of onderweg, jij kunt luisteren op een prachtige manier.

IR verlenger en Invisible control

Een opgeruimde kamer, zonder dat alle apparatuur te zien is? Dan kunnen ze natuurlijk weggewerkt worden in kasten. Tegenwoordig hoeft dit niet meer ten kosten te gaan van het gebruiksgemak. Hiervoor plaats je namelijk heel simpel IR verlengers en Invisible control bij de apparatuur. Hierdoor is het mogelijk om verder van de tv af te zitten en hem toch optimaal te gebruiken of bedien je heel simpel alle apparaten in kasten, zonder dat je de deurtjes open hoeft te zetten.

Wij zijn officieel dealer van