Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

Loewe, premiummerk voor LED tv's!

Loewe staat bekend als premiummerk op het gebied van LED televisies en home entertainment systemen. Loewe producten staan garant voor eenvoudige bediening, zinvolle techniek en een tijdloos design. De slogan van het bedrijfs is dan ook: "Innovatief door traditie".

Geschiedenis Loewe

In 1923 ontstond het merk Loewe in Berlijn. De grondleggers van het merk zijn de broers Dr. Siegmund en David Ludwig Loewe. Logo LoeweIn 1931 presenteerde Loewe wereldwijd voor het eerst de elektronische televisie. Het eerste casettebandtoestel werd in 1950 gepresenteerd, genaamd de Optaphon. In 1961 kwam Europa's eerste beeldbandtoestel, de Loewe Optacord 500, uit. Met de Art 1 uit 1985 maakte Loewe een echte designklassieker. Loewe werd een toonaangevende Premium Flat-TV producent in 2005 en brak door met de Loewe Individual. De afgelopen 20 jaar ontving Loewe diverse nationale en internationale onderscheidingen voor haar werk.

Loewe televisie

In het assortiment van Loewe zijn inmiddels zeer leuke televisies te vinden voor een hoop plezier. Deze televisies bieden een unieke bewegingsscherpte en een helder, authentiek en levendig geluid. Daarnaast beschikken deze televisies over een geïntegreerde hardeschijfrecorder die je met een druk op de knop kunt activeren. Loewe zelf noemt deze televisies de meest veelzijdige en mooiste televisies ter wereld. Vind jij dat ook? Oordeel zelf!

Ultra HD

De standaard LED-televisies zijn niet de enige beeldschermen die het zeer leuk maken om televisie te kijken. Dit kun je ook doen met de Ultra HD-beeldschermen van het Duitse merk, die tijdens de IFA zijn geeïntroduceerd. Deze modellen in de Connect-serie beschikken over een 4K Ultra HD-scherm. Deze maken alles nog scherper. Uiteraard ontbreekt de Smart-tv functie hier niet, want je wilt natuurlijk wel veel kunnen beleven.

Loewe tv

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar