Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

König, muurbeugels en kabels

Het merk König staat gelijk aan kwalitatieve en scherp geprijsde producten, die het leven een beetje makkelijker maken. Muurbeugels, kabels en allerlei accessoires, daarvoor ben je bij König aan het juiste adres. Het merk biedt allerlei producten in een normale of luxe uitvoering. Er komen steeds weer nieuwe producten bij, doordat het bedrijf alle ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houdt. Met de tientalle jaren ervaring die het bedrijf ondertussen heeft, kun je je eigen leven vereenvoudigen en een stuk aangenamer maken.

De bedrijfsfilosofie bestaat uit het idee dat er voor alle electronische behoeften een passende oplossing is, van A/V-accessoires en kabels tot aan multimediaproducten. Haal het maximale uit je gameconsole, luister naar jouw favoriete muziek, kijk een TV-programma of film of communiceer heel gemakkelijk met je vrienden of familie waar je ook bent! Ambieer jij een carrière in de muziekwereld? König helpt jou je dromen waar te maken en biedt spectaculaire producten voor zowel beginners als gevorderden. Verbeter jouw wereld met producten van hoge kwaliteit die de meest innovatieve technologieën bevatten, tegen een hele scherpe prijs. Ontdek de wereld van König en sta verteld van alle mogelijke oplossingen!

König muurbeugels

König Electronic

Eén van de König accessoires die jouw leven makkelijker maken zijn de kwalitatief hoogstaande muurbeugels. Deze beugels hebben de mogelijkheid om je tv dichterbij of verder van de muur te brengen, met de vouwfunctie. Daarnaast zijn er muurbeugels verkrijgbaar waarmee je je televisie plat tegen de muur kunt bevestigen. En handig: de muurbeugel met de ingebouwde waterpas. Zo komt je televisie altijd kaarsrecht aan de muur te hangen. Jij kunt dus kiezen voor een muurbeugel die precies past bij wat jij wilt. Bekijk hier enkele van onze toppers: 

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

meer info

Een breed, gevarieerd aanbod 

König heeft al meer dan 25 jaar ervaring op elektronicagebied. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Den Bosch te vinden is, heeft een breed aanbod op het gebied van elektronica: van audio en video tot gaming en van gezondheidszorg tot beveiliging. Vooral sterk zijn ze in de ondersteunende producten voor elektronische apparaten, zoals kaartlezers, adapters voor je notebook, losse onderdelen voor je computer en kabels. Ze blijven nieuwe producten ontwikkelen om jouw leven eenvoudiger en fijner te maken. Zo kun jij optimaal gaan genieten. Het bedrijf produceert binnen deze onderdelen:König wekkerradio

  • Audio/video
  • Beveiliging
  • Computer
  • Foto-/Video-accessoires
  • Gaming
  • Health & care
  • Licht & geluid
  • Televisie

Omdat het bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring heeft op deze gebieden, bieden alle producten een uitzonderlijke kwaliteit, terwijl deze toch scherp geprijsd blijven. Welk product je ook zoekt, König heeft het! Daarnaast is König een bedrijf dat met de tijd mee gaat. Tegenwoordig is er steeds minder sociale controle, waardoor veel mensen voor hun eigen veiligheid kiezen voor een beveiligingssysteem. De beste beveiligingscamera’s en aanverwante producten vindt je ook bij dit bedrijf! Daarnaast snapt het bedrijf dat men tegenwoordig steeds meer werkdruk ervaart en ieder tegenwoordig meer behoefte heeft aan ontspanning dan ooit tevoren. Daarom hebben zij ook allerlei ontspanningsproducten ontwikkeld, variërend van een gezichtssauna tot hele massageapparaten. Creëer je eigen spa, gewoon thuis! 

Uit bovengenoemde accessoiresgebieden bieden wij een hele mooie wekkerradio. Zo word je elke ochtend vrolijk wakker met de leukste liedjes op de radio en zul jij je niet meer verslapen. Ook bieden wij een mooie wereldontvanger, waarmee je overal ter wereld Nederlandse radio kunt luisteren. Dus geniet vanuit je caravan in Frankrijk van de liedjes van Frans Bauer, of luister vanuit een bounty-eiland in Azië van hitjes op Q-music.

Wij zijn officieel dealer van