Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

Over Ionic

Het merk Ionic is gespecialiseerd in systemen om jouw televisie aan de muur te bevestigen. Dus heb je een mooie platte televisie gekocht, maar vind jij het niet echt passen om hem op een meubelstuk te zetten? Dan kun je de televisie aan de muur hangen! Met zo’n bevestigingssysteem van Ionic bijvoorbeeld. Ionic produceert overigens niet alleen voor consumenten, maar ook voor bedrijven. De mooiste muurbeugels komen daar tevoorschijn. Het lijkt wel science-fiction! Ionic 2014-2015

Logo Ionic Muurbeugels

Dit merk maakt bevestigingssystemen voor LED- en LED tv's. Je kunt de schermen plat aan de muur bevestigen, maar er zijn ook mogelijkheden waarbij de televisie gekanteld of gedraaid kan worden. Doorgaans lopen er natuurlijk wel een aantal kabels van je televisie naar andere apparatuur. Ook heeft Ionic een oplossing bedacht, waarmee je de kabels netjes weg kunt werken. Er zijn vier verschillende soorten muurbeugels van IONIC: Articulating Wall Mounts, Flat Wall mounts, Tilting Wall Mounts en de Ceiting Mounts.

Kortom, met de producten van Ionic zorg je ervoor dat jouw apparatuur thuis of op je kantoor professioneel is bevestigd en weggewerkt. 

Articulating Wall Mounts

ionic-luna

Ionic heeft verschillende soorten muurbeugels. De Articulating Wall Mount is hier een voorbeeld van. Deze categorie bestaat ook weer uit verschillende muurbeugels zoals de Luna 100, Luna 101, Luna 102, T Vision, T Vision XL, T Shelf en de T Cover. Deze categorie beugels kunnen draaien. Zo kun je vanuit iedere hoek genieten van tv-programma's en spannende films.

Flat Wall Mounts

De Flat Wall Mount is ook een categorie muurbeugels van Ionic. Muurbeugels die hieronder vallen zijn: Ineo, Plano, Plano XL en Plano XXL. Flat Wall Mounts zijn steunen die tegen de muur aanzitten. Dit is handig voor een kleine ruimte aangezien ze bijna geen ruimte innemen. Het is ook ideaal in een grote ruimte, de televisie lijkt hierbij net een schilderij. 

Tilting Wall Mounts

Ionic-Terra

De derde categorie muurbeugels is de Tilting Wall Mounts. Wandsteunen die hieronder vallen zijn: Terra, Flexo, Flexo XL en Flexo XXL. PlatteTVDiscounter.nl heeft het Terra Model in het assortiment. De Tilting Wall Mounts zijn steunen die kunnen kantelen. Als je op een lage stoel zit kun je het scherm van de televisie naar beneden kantelen, zit je hoog dan kun je de tv omhoog doen. Bekijk het Terramodel op de website!

Ceiling Mounts

En tot slot heb je de Ceiling Mounts. In deze categorie vallen de volgende muurbeugels: Ceiling 100, Ceiling 101 en Ceiling 102. Dit zijn beugels die je aan het plafond kunt bevestigen. Dit wordt vaak gebruikt als je vanuit bed naar de televisie kijkt. Dit is handig omdat de televisie dan in de lucht hangt, dan kan je gewoon lekker in je bed blijven liggen in plaats van recht op zitten gaan zitten om tv te kijken.

Kortom...

We kunnen dus wel stellen dat Ionic een ruim assortiment aan bevestigingssystemen voor beeldschermen heeft. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat voor iedere televisie eigenlijk wel een beugel te vinden is en dat je volop kunt gaan genieten van alle films en series die jij graag wilt bekijken. Maak van je tv een kunstwerk en hang hem aan de muur met één van de beugels van Ionic. Genieten van deze opstelling zul je zeker!

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar