Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Over Humax, digitale ontvangers

Humax is een toonaangevende producent van digitale ontvangers en exporteert haar producten naar meer dan 90 landen wereldwijd. Het merk staat voor hoge kwaliteit en functionaliteit voor digitale televisie. In het jaar 1989 werd het bedrijf opgericht. Het hoofdkantoor van Humax is gevestigd in Zuid-Korea, waar ook onderzoek en de ontwikkeling uitgevoerd wordt. Humax is gespecialiseerd in technologie voor digitale televisie en is hiermee uitgegroeid tot pionier op deze markt. Het is zelfs marktleider als het gaat om de productie en verkoop van digitale Set-top boxen. Innovatieve technologie staat hoog aangeschreven bij Humax en dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. Via sterke partnerships met vooraanstaande operators en tv-omroepen in de wereld kan Humax je de beste ervaring van digitale televisie bieden.

Humax Logo

Humax biedt een breed scala aan digitale ontvangers. Deze digitale ontvangers geven high-definition beelden, zodat je alles scherp en levendig ziet. Humax producten staan voor gebruiksvriendelijke entertainment, geavanceerde gebruiksmogelijkheden en digitale content overal in huis. Kies je voor Humax, dan kies je voor een ultieme beeld- en geluidskwaliteit. Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelt Humax digitale ontvangers voor onder andere Ziggo. Met een Humax decoder kijk je eenvoudig digitale televisie. Je hoeft slechts de televisiekabel aan te sluiten en een smartcard van jouw provider in te voeren. Controleer wel welke provider geschikt is voor het gebruik van deze decoders. 

Humax digitale ontvanger

Humax digitale decoders

Humax levert digitale decoders met uiteenlopende eigenschappen. Met alle verkrijgbare apparaten kijk je digitale televisie in HD. Dit doe je door de decoder met een HDMI-kabel op de tv aan te sluiten. Je profiteert dus altijd van de beste beeldkwaliteit. Zo maak je pas optimaal gebruik van je Full HD flatscreen! Veel Humax decoders beschikken over de Time Shift recording optie. Hiermee zet je een live-uitzending stil om bijvoorbeeld even naar het toilet te gaan. Vervolgens kan je het programma weer starten precies op het moment dat jij het stopgezet had. Bij enkele modellen kun je programma's opnemen zonder een externe harde schijf aan te sluiten op de USB-poort. Het aantal uren beeld dat je kunt opnemen is afhankelijk van de kwaliteit waarmee het door de zender wordt uitgezonden.

HD met HumaxDe nieuwste decoders van Humax beschikken ook over de zogenaamde Twin Tuner. Daarmee is het zelfs mogelijk om twee programma's tegelijk op te nemen. Tegelijk kan je dan ook nog een programma op tv bekijken. Drie vliegen in één klap dus! En uiteraard zie je ook opgenomen programma's gewoon terug in de oorspronkelijke kwaliteit die bij de meeste Nederlandse zenders HD zal zijn.

Wanneer je een abonnement hebt bij Ziggo krijg je met een Humax decoder toegang tot interactieve televisie. Daarmee kijk je programma's en films op het moment dat jij het wil. Zo ben je nooit meer afhankelijk van de tv-gids! Met de Elektronische Programmagids verschijnt met een druk op de knop een overzicht van alle programma's die de komende zeven dagen op tv te zien zijn. Geen zin om tv-te kijken? Met de decoders van Humax luister je net zo makkelijk naar digitale radio!

Decoders van Humax kun je aansluiten op het internet. Je kunt eenvoudig een netwerkkabel inpluggen aan de achterkant van de decoder.

Bekijk hieronder de populairste decoders van Humax die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Wij zijn officieel dealer van