Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Flexson

Flexson logoMet de producten van Flexson is het mogelijk om meer uit de Sonos speakers te halen. Dit merk zorgt ervoor dat de Sonos artikelen te personaliseren zijn. Zo kan natuurlijk al een keuze worden gemaakt uit verschillende muurbeugels en standaard. Echter heeft het merk ook verschillende covers geproduceerd, waardoor een kleurtje kan worden gegeven aan de diverse speakers die Sonos heeft geproduceerd.

Sonos netwerk

Voor een perfect geluid moet je natuurlijk bij Sonos zijn. Om nóg meer uit deze producten te halen combineer je ze met de diverse artikelen van Sonos. Hierdoor bevestig jij je Sonos netwerk met stijlvolle beugels voor een prachtige weergave van geluid. Bovendien is alles heel eenvoudige op een stevige manier te monteren en af te stellen. De design van de beugels en de covers zijn ook nog eens afgestemd op het design van Sonos. Beter kunnen ze dus niet op elkaar aansluiten!

Stands

Voor alle speakers van Sonos is wel een geschikte standaard  te vinden, waardoor je moeiteloos je Sonos speaker plaatst. Je kunt kiezen uit vloerstandaards en tafelstandaards. Sommige zijn zelfs verstelbaar of draaibaar, waardoor ze helemaal naar wens af te stellen zijn. Zelf per film of muziekgenre zijn ze op de perfecte manier af te stellen.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Beugels

Liever geen speakers op de vloer of op de kasten? Dan kies je ervoor om je Sonos speaker strak tegen de muur te hangen. Flexson heeft voor elk component wel een beugel.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Wij zijn officieel dealer van