Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Toshiba LED-tv

Toshiba LED-tv

Een Toshiba LED-tv laat je veel beleven. Toshiba is al jaren actief op de markt van de elektronica en dat is ook zeker terug te zien in de televisieschermen die het produceert. Met de tv's van zeer hoge kwaliteit geniet jij nog meer van de beste films en series. Een groot aantal verschillende afmeting zorgt voor een geschikt model voor iedereen. Wanneer je een smart-tv hebt besteld, hoef je jezelf al helemaal nooit meer te vervelen. Hiermee krijg je namelijk toegang tot oneindig veel content en apps! Tot slot is dit alles te zien in een adembenemend beeld dat maar liefst vier keer zo scherp is als Full HD.


Snel naar: Beste LED-tv | Toshiba Smart-tv's | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Kenmerken van een Toshiba LED-tv

Toshiba heeft veel verschillende televisies met verschillende kenmerken, zodat er voor ieder wat wils is. Wel beschikken alle televisies minimaal over HD-kwaliteit, waardoor je altijd geniet van fantastische beeldkwaliteit. Kijk voor uitgebreide informatie over alle specificaties hieronder!

De voordelen van een Toshiba LED-tv:

Elke Toshiba tv is anders, dus om te zien welke specificaties voor jouw favoriete televisie van toepassing zijn kun je het beste terecht op de productpagina. Daar staat de meest up-to-date productinformatie en de prijs. Weet jij niet precies wat je wilt, of heb je geen idee waarom je voor Toshiba zou moeten kiezen? Dan is het wellicht een goede tip om de informatie hieronder eens door te lezen. Hieronder staan alle mogelijke opties waarover een Toshiba kan beschikken.

Full HD beeld

Beelden komen op een fantastische wijze je woonkamer binnen. Deze zijn namelijk niet alleen te zien in HD Ready. Full HD zorgt voor een nog betere kijkervaring. Echter is dat natuurlijk nog niet alles. De ontwikkeling van een nieuwe resolutie heeft tenslotte niet stilgestaan.

Vandaar dat Toshiba 4K Ultra HD-televisies op de markt heeft gebracht. Je weet haast niet wat je ziet en zult ook je ogen haast niet geloven. 4K UHD is namelijk nóg scherper dan Full HD. Dus zeker als je Full HD al mooi vond om naar te kijken, is dit zeker een zeer leuke extra. Je kunt elk pukkeltje, elke zweetdruppel en elke wimper zien zitten! Zo zal jij geen detail meer missen.

Digitale televisie

Niet alleen de analoge zenders zijn voor jou te bekijken. Je hebt ook de mogelijkheid tot Digitale televisie op een van deze Toshiba schermen. Zo heb je toegang tot zenders als HBO en Film 1, zodat je altijd als eerste de nieuwste films kunt bekijken. Een erg leuke optie om te hebben!

Smart-tv

Dankzij de mogelijkheid van digitale televisie en bij sommige televisies ook WiFi is SmartTV natuurlijk niet meer weg te denken. Hiermee kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Skype, Twitter, YouTube of Facebook.

Ingebouwde spelers

Als je nog een boel DVD's of Blu-ray's hebt liggen, kun je ook bij Toshiba terecht. Een boel televisies hebben een ingebouwde DVD-speler, sommige zelfs een ingebouwde Blu-Ray speler!

Design

Uiteraard zorgen ook deze schermen er weer voor dat je een uniek design in je woonkamer hebt staan. Dit zorgt ervoor dat voor veel (of ieder) interieur wel een geschikt model in het assortiment te vinden is. Bovendien zijn ze niet alleen in standaard zwart te verkrijgen. Ook witte schermen en zwart met zilver zijn verkrijgbaar.

Afmetingen

Met een scherm van 22 inch, oftewel 56 centimeter, heb je de kleinste televisie die Toshiba tot zijn beschikking heeft. Hiermee kun je al leuk tv kijken op bijvoorbeeld je slaapkamer. Echter is dat bij lange na niet alles. Je hebt namelijk ook schermen met een afmeting van 55, 65 en zelf 84 inch. Laatstgenoemde afmeting is goed voor 213 cm. Denk je eens voor, een scherm van ruim 2 meter in je woonkamer.


Wij zijn officieel dealer van