Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony LED-tv

Met een Sony LED-tv's hoef je je eigenlijk geen enkel moment meer te vervelen als het aankomt op televisiekijken. De talloze mogelijkheden nemen je mee naar een wereld vol met entertainment. Je krijgt beschikking over de beste functies voor een optimale kijkbeleving. Je geniet van haarscherp beeld en een fantastisch geluid. Zo zul je het gevoel krijgen een bioscoopzaal in huis gehaald te hebben. Meerdere van deze televisies zijn namelijk ook nog eens voorzien van een 4K UHD beeldkwaliteit. Dit beeld is weer heel wat mooier dan Full HD. Smart-tv is tegenwoordig bijna standaard en dus ook te vinden op deze tv’s. Bekijk en bestel vandaag nog jouw nieuwe televisie!


Zie hier de beste Sony LED-tv's.


Of ga naar: Sony BRAVIA-tv's | LED-tv | Sony 4K Ultra HD-tv | Sony smart-tv

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Sony LED-tv

Wil je tijdens het tv-kijken profiteren van de beste beeldkwaliteit, dan is de keuze voor een Sony LED-tv zeker een verstandige. Sony maakt prachtige schermen vol mogelijkheden. Niet alleen zie je prachtige beelden, ook heb je uitgebreide smart-tv opties. De vormgeving van Sony LED-tv's is altijd prachtig en het merk slaagt erin om de verschillende modellen steeds smaller te maken. Zo kun jij je volledig focussen op het beeld en daar gaat het natuurlijk ook om. Televisie kijken wordt pas echt een geweldige ervaring met een Sony LED-tv!

Kenmerken van een Sony LED-tv

Met een Sony LED-tv krijg je de beschikking over Full HD beeld plus heel veel verbeterende technologieën. Toegang tot een grotere wereld dankzij optimale connectiviteit en geluid waar je kippenvel van krijgt. Maar wat voor mogelijkheden hebben Sony LED-televisies nou eigenlijk nog meer? We hebben hieronder enkele opties voor je op een rijtje gezet. Om erachter te komen wat jouw perfecte Sony LED-tv is, gebruik je de filtermogelijkheid bovenaan de pagina.

Smart-tv

Om deze ervaring nog leuker te kunnen maken kies je natuurlijk voor een televisie die is uitgerust met Smart-tv. Dit zorgt er namelijk voor dat het mogelijk is om naar een heleboel entertainment te kijken die je online kunt vinden. Als jij nog niet genoeg te beleven had op je tv, dan heb je dat nu zeker wel! Je hoeft niets meer te missen en tovert zelf op tv wat je wilt. De nieuwste smart-tv's van Sony maken gebruik van Android als besturingssysteem. Daardoor kun je nu nog sneller navigeren door overzichtelijke menu's en maak je gebruik van razendsnelle en handige apps. Mensen met een Android smartphone zullen de voordelen van het systeem ongetwijfeld direct herkennen.

Resolutie

Je kunt natuurlijk al in HD Ready kijken, maar voor beelden die toch wat scherper zijn kies je voor een Full HD televisie. Dit is al een zeer mooie resolutie. Echter zijn we er dan nog niet. Er is namelijk nog een extra beeldresolutie waar naar gekeken kan worden. Dit is 4K Ultra HD. Superscherp beeld in de allerbeste en mooiste kwaliteit. 4K Ultra HD is nog vier keer scherper dan normaal Full HD. Met X-Reality PRO blijft alles scherp en helder met levensechte kleuren en aan de hand van Motionflow XR is snelle actie een lust om naar te kijken.

Aansluitingen

Jij kunt ook nog verschillende apparaten aan je televisie koppelen. Dit wil dus zeggen dat je nog veel meer entertainment zou kunnen beleven als je dat zou willen. Of het nu gaat om je bluray-speler, gameconsole, externe harde schijf en nog heel veel meer. Alles samen zorgt ervoor dat jij de ultieme kijkervaring kunt beleven!


Bestel en geniet snel op de mooiste manier van je favoriete films en series.


Wij zijn officieel dealer van