Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony BRAVIA

De Sony BRAVIA-tv brengt beelden tot leven. De beelden die op deze beeldschermen worden weergegeven zijn kraakhelder, natuurlijk en levensecht. De kleuren spatten van het scherm af. Dit zal zorgen voor een prachtige kijkervaring waar je volop van geniet.


De designs van deze Sony televisies zijn daarnaast in veel verschillende interieurs in te passen. Vervelen en saaie content bekijken is nu verleden tijd. Jij kunt namelijk zelf bepalen wat je gaat kijken! Bekijk hier het assortiment en bestel direct jouw nieuwe Sony BRAVIA televisie, want dan kun je pas echt genieten. Daar zorgen Smart-tv, HDR en alle andere functies wel voor. Check hieronder alle modellen in ons assortiment, kies je favoriet en haal je nieuwe tv spoedig in huis door direct te bestellen. Je zult zeker verbaasd staan met elk van deze Sony BRAVIA televisies. Een filmavondje wordt zo nog leuker en gezelliger. Wil je meer weten over een bepaald model? Klik er dan op en ontdek het product.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Sony Bravia

Dit zijn televisies die door Sony op de markt worden gebracht. BRAVIA staat voor: Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture. De televisies maken deze benaming waar.


Deze televisies kunnen beelden op een prachtige manier weergeven, door zijn haarscherpe beelden en prachtige kleuren. Je zult zeker verbaasd staan van de kwaliteit van het beeld en de kracht van het geluid. De beelden zijn haarscherp vanwege de Full HD of 4K Ultra-HD resolutie. Deze viermaal scherpere resolutie dan Full HD zorgt ervoor dat je naar een zeer gedetailleerd beeld kan kijken. Je zult kennismaken met een verbluffend beeld dat er nog beter uitziet. Niet alleen van blu-ray discs, maar ook gewone tv-uitzendingen en content van je smartphone wordt haarscherp weergegeven.

De tv's

Een helderheid zoals je nog nooit eerder zag en een kleurspectrum dat nog verder verruimd is. Je geniet ervan met de nieuwste Sony BRAVIA-tv's. Het kijken naar films en series wordt hierdoor net weer wat leuker. Zeker met de allernieuwste modellen van Sony zul je versteld staan van de kwaliteit. Je bekijkt je favoriete content in een 4K UHD beeldresolutie. Het strakke uiterlijk zorgt daarnaast voor een toonaangevende toevoeging aan het interieur. Dit alles zorgt ervoor dat het eigenlijk niet anders kunt dan genieten van alle films, series en tv-programma's. Optimaal genieten van alle entertainment doe je dus met een BRAVIA-model van Sony.


Sony BRAVIA-tv's, het zijn televisies die net iets extra's bieden op het gebied van tv-kijken dan een 'gewone' Sony-tv. Deze schermen zijn voorzien van veel nieuwe functies en mogelijkheden. Het zijn prachtige schermen die de kleur mooier maken en het geluid veel beter weergeven. Zo is niet alleen het beeld van een hoge kwaliteit, maar ook het geluid. Jij kunt ook een hoop beleven met deze schermen. Wil jij weten wat je precies kunt beleven op een bepaald model of enkele modellen? Dat is mogelijk! Wil je eerst nog meer algemenere informatie over de BRAVIA-modellen lezen? Hieronder vind je alvast de meestvoorkomende specificaties en technieken.

Wat is BRAVIA?

BRAVIA is de afkorting van Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture. Dit maakt Sony zeker waar op de modellen die de BRAVIA-serie rijk is. De beelden zijn helder, kleurrijk en haperen niet. Je kunt nu in een hoge kwaliteit kijken, of dit nu in Full HD of 4K is. Wat natuurlijk wel zo is, is dat een 4K tv beelden scherper weergeeft dan een Full HD tv. Een ander voordeel is dat je zelf bepaalt hoe je kijkt.

Je kunt nu namelijk beelden ontdekken die je nog niet eerder zag. Hierdoor komen we weer een stapje dichterbij het ultieme home-entertainmentgevoel. Het beeld van deze BRAVIA-toestellen is dankzij de verschillende toepassingen haarscherp, waardoor je veel meer van details kunt genieten dan de voorgangers van deze schermen. Als jij op zoek bent naar een tv die jou net dat beetje extra biedt, dan is Sony BRAVIA zeker wat voor jou.

Basreflex-speaker

Met een basreflex-speaker die in jouw Sony BRAVIA-tv is ingebouwd, komen de mooiste geluiden jouw woonkamer binnen. De speakers zijn naar voren gericht om een helder en prachtig geluid te produceren en het maximale bereik hebben. Ze zijn vrij van enige demping en kunnen daardoor vervormingen sterk verminderen. De krachtige speakers zorgen ervoor dat zelfs fluistergesprekken voor jou te volgen zijn. ClearAudio+ zorgt ervoor dat het geluid zich automatisch aanpast op datgene wat je luistert, voor een nog uniekere ervaring. Hiermee kan gesteld worden dat de Sony BRAVIA televisies niet alleen op het gebied van beeld uitblinken, ook het geluid is van zeer goede kwaliteit. Gesprekken zijn door de krachtige geluidsweergave nu nog beter te volgen en achtergrondgeluiden zijn nu niet meer overheersend. Geluiden lijken nu werkelijk overal vandaan te komen, waardoor jij echt in de film wordt gezogen.

Smart-tv

Een slimme tv in huis halen? Dat lukt zeker wel met een van deze Sony BRAVIA-televisies. Vanwege Smart-tv kun jij je tv met het netwerk in huis of het kantoor verbinden. Via internet download je applicaties, surf je op het internet en houd je contact met iedereen via social media. Daarnaast kijk je muziekvideo's via Youtube en kijk je films en series via de Netflix-app.

X-Reality Pro

Een andere mogelijkheid bij een BRAVIA-tv van Sony is X-Reality Pro. Hierbij worden niet alleen de voetbalwedstrijden mooier weergegeven. Alle beelden komen namelijk op een spetterende wijze je woonkamer binnen.

Films en series

Geniet nu zelf van de leukste, mooiste en vetste beelden en bestel direct jouw Sony BRAVIA-tv. Deze zeer slanke televisies zullen zeker ook in jouw kamer niet misstaan. Het design is mooi en je tovert allerlei content zo op je beeldscherm. Ontdek zelf! Zeker als jij graag een filmavondje planned met vrienden en familie zijn dit zeer leuke beeldschermen waarmee je een hoop kunt beleven. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar ook vanwege de mooie kleuren en het scherpe beeld. Ontdek het allemaal zelf!

Bediening

De televisie is met de afstandsbediening zo aan te zetten. In een kleine twee seconden is de televisie ingeschakeld en vervolgens kun je direct internet op. Je kunt het je haast niet voorstellen hoe snel het is. Multitasken zal geen probleem worden en applicaties zijn binnen een mum van tijd geladen. Navigeren is bovendien zeer eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Je schakelt snel tussen video's, zenders, apps en meer. Wil jij graag je geïnstalleerde apps makkelijk gebruiken? Ook dat doe je met de bijgeleverde afstandsbediening van Sony. Zo is de televisie van veel gemak voorzien, waardoor die zeer prettig in gebruik is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over een bepaald model? Dan kun je op een tv klikken waar je een uitgebreide uitleg van verschillende specificaties vindt. Daarnaast kun je ook verschillende afbeeldingen bekijken. Op deze manier kom jij erachter of dit een geschikt model is voor jou. Wij zijn overtuigt van de klasse van Sony, nu jij nog!


Wij zijn officieel dealer van