Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung 55 inch

Een Samsung LED-tv 55 inch groot: dat is pas écht lekker films en series kijken. Met zo'n 139 centimeter grote LED-tv van Samsung haal je een tv in huis die uitgerust is met de laatste technologieën. Denk bijvoorbeeld eens aan 4K Ultra HD, smart-tv en HDR. Slechts een aantal technieken waarmee jij volop kunt gaan genieten van ieder shot die getoond wordt op je tv. Door de HDMI- en USB-aansluitingen kun jij een hoop media-apparaten op je tv aansluiten. Het zijn slimme tv's, waardoor jij veel entertainment gaat beleven. Of dit nu gaat om films, series of games, jij speelt het in een hoge kwaliteit af.


Dat en veel meer kun jij erg gemakkelijk bereiken door een van deze televisies aan te schaffen. Bestel direct jouw nieuwe televisie en ga heerlijk genieten.


Of ga naar: 55 inch tv | Samsung LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung LED-tv 55 inchDe Samsung LED-tv 55 inch groot heb je met bijzonder veel verschillende kenmerken. Naarmate de schermen groter worden, lijken de functies ook interessanter te worden. Ze zijn echter allemaal bijzonder goed uitgerust. Je kunt ze krijgen met de kenmerkende vierpoot, de zilver afgewerkte voet, of juist een voet met een ribbon-vormgeving. De meeste 55 inch Samsung tv's beschikken over Smart TV en 4K.

Meerdere USB- en HDMI-aansluitingen die je vindt op deze televisies zorgen ervoor dat jij bijvoorbeeld jouw blu-ray speler kunt aansluiten, voor een hoge kwaliteit aan films of series. Een quad core-processor, die je in verschillende types van deze afmeting vindt, maakt de televisie extra snel in gebruik.

Meerdere mogelijkheden 55 inch Samsung LED-tv

Maar natuurlijk is er meer mogelijk! Bijvoorbeeld spraak- en stembediening. Zo hoef je niet meer met de afstandsbediening aan de slag, maar vraag je gewoon aan de televisie om van zender te wisselen. Internetten, Skypen, Facebook, Fitness en educatief entertainment zijn enkele voorbeelden van wat mogelijk is met je Samsung LED-tv 55 inch.

Curved LED-tv

Misschien heb je er weleens van gehoord of eens ergens zien staan, een Samsung Curved LED-tv. Toch benieuwd naar wat dat precies betekent? Dat zullen we je vertellen! Eigenlijk is het een gebogen scherm. Dit wil dus zeggen dat jij een gebogen televisie in huis kunt halen. Of dat wel comfortabel is? Dat is het zeker! Dit komt mede omdat onze ogen bol zijn. Dit resulteert dat alles beter te zien is.

Slimme televisie

Al deze prachtige schermen zijn slim te noemen. Hij is namelijk gemakkelijk te bedienen. Daar zorgt de Smart Touch Remote Control namelijk wel voor. Ook vanwege de entertainmentmogelijkheden kunnen we hem slim noemen.

4K Ultra HD en HDR

Deze entertainment kan ook altijd in de beste en allerhoogste kwaliteit worden weergegeven. Op consumententelevisies zul je niet snel een beeldresolutie kunnen zien die beter en helderder is dan 4K ultra hd. Maar liefst vier keer scherper dan Full HD. Beschikt de 4K-tv ook over HDR? Dan wordt het contrast verbeterd en het kleurspectrum verruimd.

Benieuwd geworden? Klik gewoon eens een van de modellen op deze pagina aan en kijk wat deze televisies nog meer kunnen! Want ze hebben ook de beschikking over een Quad Core Processor, Smart Evolution Kit en nog veel meer.


Wij zijn officieel dealer van