Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung LED-tv

Samsung LED-tv

Dat Samsung LED-tv's populair zijn zeer populair onder consumenten. Het merk produceert veel verschillende modellen met wisselende eigenschappen, die nergens zullen misstaan door de grote variatie. Zo zijn er basismodellen waarmee je voor een lage prijs van geweldige beeldkwaliteit geniet. De topmodellen zitten vol met extra functies en zijn voorzien van 4K Ultra HD, een hoge resolutie die vier keer scherper is dan Full HD. De smart-tv functies op LED-tv's van Samsung zijn uitgebreid en zorgen ervoor dat je televisie veel meer multifunctioneel wordt. Samsung LED-tv's zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Welk toestel ook het meest bij jou past, de keuze voor een Samsung LED-tv is altijd verstandig.


Bekijk hier de beste Samsung Smart LED-tv's


Snel naar: LED-tv | Samsung 4K Ultra HD-tv | Samsung smart-tv | Samsung HDR-tv |

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung LED-tv's zijn al jaren razend populair! Het merk heeft namelijk niet alleen televisies waarop je alle geavanceerde mogelijkheden van tegenwoordig vindt (4K Ultra HD, Full HD, Smart TV en meer), maar ook basismodellen die voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop zijn.

De beeldschermen van deze tv's worden gemaakt van kleine LED-lampjes. Ze zorgen voor een hoog contrast, prachtige kleuren en natuurlijk heel veel details. Voor de echte fijnproevers zijn er tegenwoordig ook LED-tv's met een gebogen scherm verkrijgbaar. Hierbij wordt de kijkervaring nog beter omdat alle delen van het scherm op dezelfde afstand van je oog zijn gesitueerd. Moet het nog scherper? Kies dan voor een 4K Ultra HD (UHD) tv waarbij de resolutie vier keer scherper is in vergelijking met Full HD. De nieuwste modellen hebben een strak uiterlijk, reageren op stem- of handgebaren, doen persoonlijke aanbevelingen en geven je toegang tot verschillende Apps. Welk model je ook kiest, alle LED-tv's zijn energiezuinig en dus goed voor je energierekening en het milieu.

Het voordeel van LED-tv is het realistische contrast en de haarscherpe beeldkwaliteit. LED-beeldschermen worden gemaakt met kleine LED-lampjes die zeer energiezuinig zijn. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Deze verbruiken namelijk minder stroom. Welke Samsung tv het beste bij jou past? Daar kun je helemaal zelf achter komen! Filter gewoon aan de linkerkant alle functies die jij wilt. Check hieronder vervolgens alle modellen en bestel diegene die al jouw favoriete functies tot z'n beschikking heeft!

Kenmerken van een Samsung LED-tv

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, uitstekende beeldkwaliteit, bijzonder veel geavanceerde mogelijkheden en een prachtige uitstraling: dat zijn de belangrijkste kenmerken van Samsung LED-tv's. Maar wat voor functies vind je er verder nog op?

4K Ultra HD

Haarscherper beeld zul je eigenlijk niet kunnen ontvangen in je eigen woonkamer. Full HD is natuurlijk al prachtig, maar 4K Utra HD voegt toch wat extra’s toe aan televisiekijken. Vier keer scherper beeld dan Full HD, daar zorgt 4K voor!

Curved-tv

Curved (gebogen) beeldschermen zijn niet alleen vanwege de fraaie vormgeving een aanwinst. Doordat het scherm gebogen is zijn alle delen van het beeld op dezelfde afstand van je oog. Misschien is het je weleens opgevallen dat het scherm in de bioscoop ook licht gebogen is. Het is daarom eigenlijk wel logisch dat televisies ook steeds vaker gebogen zijn.

Smart-tv

Vroeger was de functie van een tv erg simpel, je keek namelijk televisie of een film. Tegenwoordig is er gelukkig veel meer mogelijk. Met smart-tv kun je bijvoorbeeld surfen op het internet en diverse handige apps gebruiken. Daarnaast kijk je programma's terug wanneer jij dat wil en ben je dus niet meer afhankelijk van de tv-gids. Welke Samsung tv jij het beste in je woonkamer kunt zetten? Daar kom je alleen achter door al je favoriete functies te selecteren en de mooiste te bestellen.


Wij zijn officieel dealer van