Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora LED-tv 49 inch

Salora LED-tv 49 inch

Een 49-inch tv van Salora is niet alleen goedkoop, je kunt er ook nog eens veel mee gaan beleven. Zo veel, dat je je eigenlijk niet meer hoeft te vervelen. Deze Salora 49-inch LED-tv's hebben namelijk veel mogelijkheden tot hun beschikking. Misschien hebben ze wel meer te bieden dan je zou verwachten. Zo geniet je van beelden in Full HD en beschikt de televisie over Smart-tv. Door al deze toepassingen heb je verschillende mogelijkheden tot entertainment. Maak gebruik van applicaties zoals Netflix. Check de nieuwe Salora tv's van 49-inch hieronder!


Of ga naar: 48-49 inch tv | Salora LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Met een afmeting 49 inch kun je deze Salora tv's natuurlijk al een groot scherm noemen. Dit komt namelijk neer op een diagonale afmeting van 124 centimeter. De afwerking van de modellen zorgt ervoor dat de televisies mooi in te passen zijn in het interieur. Zeker omdat niet iedere tv een zwart design heeft meegekregen van Salora. Zo kun je ook kiezen voor een wit model.

Salora LED-tv 49 inch

Als je wilt ontdekken over welke functies een bepaalde Salora tv precies beschikt, raden we aan de informatie bij het betreffende product te lezen. Klik het model aan, en lees rustig alle informatie door. Over het algemeen beschikken de televisies wel over dezelfde functies. Vandaar dat we hieronder de belangrijkste specificaties alvast bij langs gaan voor jou. Maar onthoud: het kan dus zijn dat het model jij wil niet beschikt over een bepaalde functie of dat deze aan aansluiting minder heeft.

Met deze televisies kijk je naar beelden in een scherpe Full HD beeldresolutie. Hierdoor zie je meer detail dan in HD Ready. De tv's zijn bovendien uitgerust met Smart-tv. Hierdoor gaat er een wereld met de leukste entertainment voor je open. De smart-tv functie laat je eenvoudig gebruik maken van toepassingen op internet. Zo kun je surfen op het web, maar is het ook mogelijk om apps te installeren. Zo onderhoud je contacten met vrienden en familie via social media, kijk je naar muziekvideo's op YouTube en bekijk je films en series via de Netflix app. Deze 49 inch tv's zijn ook nog eens Ziggo gecertificeerd.


Wij zijn officieel dealer van