Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora LED-tv 42-43 inch

Met een Salora 42 of 43 inch LED-tv haal je voordelig een televisie in huis met een uitstekend beeldformaat voor de gemiddelde woonkamer. Een Salora 42-43-inch tv is perfect voor het kijken van beelden in een Full HD-beeldkwaliteit. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en lage prijs en dat is ook bij de 43-inch modellen terug te zien. De ingebouwde smart-tv functies zorgt ervoor dat je verschillende apps kunt gebruiken en je nooit hoeft te vervelen. Wat dacht je van YouTube video's bekijken, contact houden met vrienden via Facebook of films kijken via Netflix. Check de verschillende modellen om te zien over welke technologieën een bepaald model beschikt!


Of ga naar: 42-43 inch tv | Salora LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv |

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Salora staat voor kwaliteit voor een relatief lage prijs. Wil je voordelig genieten van fraai en groot beeld? Dan kun je kiezen voor een Salora LED-tv 42 of 43 inch. Deze tv's hebben een uitstekend beeldformaat voor de gemiddelde woonkamer. De Salora tv's zijn betrouwbaar en leveren uitstekende beeldkwaliteit. Bekijk de toestellen die op dit moment verkrijgbaar zijn en kies het exemplaar dat het best bij jou past! Ondanks de lage prijs tv's hebben deze modellen veel te bieden.

Technologieën

De Salora 42-43-inch tv's zijn namelijk uitgerust met diverse functies, technologieën en aansluitmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan de Full HD-beeldresolutie, Smart-tv en de HDMI- en USB-aansluitingen.

Full HD en 4K Ultra HD

De Full HD beeldresolutie waar de tv's mee zijn uitgerust zorgen voor een mooie weergave van films en series. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels zijn deze Salora televisies scherper dan diens voorganger: HD Ready. Dit biedt de mogelijkheid in een hoge resolutie te genieten van films en series. Tv's worden tegenwoordig echter steeds vaker uitgerust met een 4K UHD beeldresolutie. Dit zorgt voor vier keer scherpere beelden in vergelijking met Full HD.

Smart-tv

Voor liefhebbers van tv kijken mag een Smart-tv functie eigenlijk niet meer ontbreken. Deze tv's hebben jou namelijk veel te bieden. Veel meer dan een traditionele tv. Je kijkt namelijk niet 'alleen maar' tv, maar kunt ook gebruik maken van social media en andere leuke applicaties als Netflix en YouTube. Hiervoor hoef je geen dure apparaten aan te schaffen. Het enige wat je hoeft te doen is de tv te verbinden met het netwerk in huis. Dit kan bedraad via de ethernetpoort of draadloos met behulp van een wifi dongle. Wifi zit namelijk niet standaard ingebouwd.


Wij zijn officieel dealer van