Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora LED-tv 32 inch

Salora LED-tv 32 inch

Als jij je afvraagt of je een hoop kunt beleven met een Salora 32 inch-tv, dan kunnen we je geruststellen. Het is namelijk niet 'alleen maar' een LED-tv. Vanwege de HDMI en USB aansluitingen kun jij verschillende apparaten aan je televisie koppelen. Zo kijk je niet alleen naar series. Maar is veel content die jij op externe apparaten hebt staan heel makkelijk toegankelijk. Ze kunnen beschikken over een ingebouwde dvd-speler, Smart-tv voor de mogelijkheid om te kunnen internetten op je televisie en zijn ze uitgerust met HDMI-aansluitingen. Bovendien zorgen de CI+ aansluitingen ervoor dat het erg eenvoudig is om digitale televisie te ontvangen.


Of ga naar: 32 inch tv | Salora LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv |

1 artikel(en)

per pagina
 • 249

  189,-

  Gratis verzending

  Salora 32HSB5002

  -24%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  HD Ready | Smart-tv | 32 inch

De Salora LED-tv 32 inch in afmeting zijn 81 cm groot en bieden je helder beeld in HD-kwaliteit. Met digitale televisie, vaak een ingebouwde dvd-speler en USB-aansluitingen kun je genieten van al je media op deze televisie.

Kenmerken van de Salora LED-tv 32 inch

Een Salora LED-tv van 32 inch biedt je bijzonder veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende zaken: diverse USB- en HDMI-aansluitingen, HD-kwaliteit, vaak een ingebouwde dvd-speler, zuinig in energieverbruik en makkelijk toegang tot digitale televisie met Ziggo door het CI+-slot. Bekijk de televisie van jouw keuze om de specifieke mogelijkheden van jouw nieuwe Salora LED-tv 32 inch te ontdekken!

Wat voor mogelijkheden hebben deze Salora LED-televisies van 32 inch nog meer? Je leest het hieronder.

Ziggo-gecertificeerd

Al deze televisies beschikken over een DVB-T/C tuner met CI+, waardoor digitaal televisiekijken mogelijk wordt. Zo zijn alle televisies geschikt voor Ziggo.

Bekijk al je multimedia

Door middel van de meerdere aansluitingen kun je bijvoorbeeld je USB-stick, laptop of dvd gebruiken om foto's en films te tonen op je Salora LED-televisie van 32 inch. Met één druk op de knop switch je van bron en bekijk je zo je eigen bestanden in HD. Makkelijker kun jij haast niet genieten van entertainment!

Smart-tv

Tegenwoordig produceren veel merken smart-tv's. Ook Salora produceert steeds meer van deze schermen. Tussen de Salora 32 inch-tv's vind je deze schermen ook steeds vaker. Sluit de tv via een netwerkkabel aan op internet en je kunt gebruik maken van de Netflix app die staat geïnstalleerd op de tv.


Wij zijn officieel dealer van