Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora LED-tv 28-29 inch

Met de Salora LED-tv 28-29 inch haal je een televisie met een diagonale afmeting van 71 tot 74 centimeter in huis. Hiermee haal je voor een klein prijsje dus een tv in huis die bijna overal in huis wel te plaatsen is. Zo kun je al kiezen voor een plekje in de woonkamer, maar kun jij ook een beeldscherm plaatsen in je slaapkamer of in de keuken. Je hoeft je favoriete series niet meer missen. Deze kleine schermen bieden jou zelfs de mogelijkheid om voor eigen regisseur te spelen en zelf te bepalen wat je gaat kijken. Dit wordt jou mogelijk gemaakt vanwege de smart-tv technologie. Hierdoor kun jij internetten en applicaties installeren en gebruiken. Dit zorgt voor een prachtige gebruikservaring en kijk jij naar de entertainment die jij wilt, op ieder moment van de dag.


Of ga naar: 28-29 inch tv | Salora LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv |

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Salora LED-tv 28-29 inch

Een Salora 28 inch LED-tv is een televisie met een afmeting van 71 centimeter. Zijn iets grotere broertje van 29 inch beschikt over een diagonale afmeting van 74 centimeter.

Het zijn kleine televisies die jou de mogelijkheid bieden om een beeldscherm boordevol entertainment in huis te halen. Het kleine formaat doet niets af aan het plezier dat jij kunt gaan beleven. Dit kun jij namelijk in een zeer mooie kwaliteit doen. Deze HD Ready-beeldschermen zijn namelijk uitgerust met de steeds vaker toegepaste Smart-tv techniek. Deze technologie zorgt er pas echt voor dat jij kunt genieten 'op formaat'. Met deze toevoeging is het namelijk mogelijk om te internetten op je televisie en applicaties te downloaden en te installeren. Zo kun jij dus entertainment op je televisie toveren zoveel als jij zou willen. De app die veelal op Salora-tv's staat geïnstalleerd en te gebruiken is, is Netflix. Open de applicatie, log in op je account en geniet van je favoriete films en series die te vinden zijn bij deze streamingdienst. De tv kan al via een kabel verbonden worden aan het netwerk bij jou in huis. Draadloos is ook mogelijk. Hiervoor dient nog wel een wifi-dongle aangeschaft te worden. Bekijk op deze pagina alle verschillende modellen Salora 28 inch en 29 inch televisies en beleef deze entertainment zelf. In de woonkamer, slaapkamer, keuken of onderweg in de caravan, jij kunt genieten.

Prijs/kwaliteit

Voordeel van deze schermen is dat ze een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Je betaalt dus zeker niet te veel voor wat je krijgt. Het zijn simpele tv's, die steeds vaker over de nieuwste technieken beschikken, zodat je gewoon kunt genieten.


Wij zijn officieel dealer van