Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora LED-tv 19-26 inch

Niet veel ruimte maar wil je toch graag een televisie plaatsen? Dan is een Salora 19-26-inch LED-tv zeker iets voor jou. Vanwege de fantastische kwaliteit en de lage prijs zullen deze schermen in iedere kamer goed tot hun recht komen. Je kunt nu een hoop entertainment aansluiten. Met de verschillende HDMI- en USB aansluitingen bepaal je zelf wat je aankoppelt. Ontdek nu wat voor prachtige dingen deze televisie jou te bieden hebben en wat jij kunt besparen. Bij deze schermen heb je de keuze tussen HD Ready en Full HD. Bovendien zijn diverse schermen geschikt om films, series en programma's via Netflix te bekijken.


Of ga naar: 19-26 inch tv | Salora LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv |

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Salora LED-tv 19-26 inchHeb je behoefte aan een niet al te grote televisie? Dan is een Salora LED-tv 19-26 inch groot helemaal de juiste keuze. Deze televisies nemen niet veel ruimte in, maar geven je de ruimte om te genieten van bijzonder veel mogelijkheden.

Kenmerken van de Salora LED-tv 19-26 inch

Op een Salora LED-tv van 19-26 inch (dat overigens overeenkomt met een afmeting van 48-66 centimeter, in diagonaal gemeten) zitten enkele extra's die je niet altijd tegenkomt op andere televisies van dit formaat. Uiteraard zijn deze televisies vaak voorzien van USB- en HDMI-aansluitingen en kun je kiezen tussen HD Ready en Full HD. Ook zijn ze bijzonder energiezuinig. Maar waarin ze verschillen van andere merken televisies, is dat ze voorzien zijn van een ingebouwde dvd-speler. Superhandig voor wanneer jij een kleine televisie zoekt die mee kan in de caravan of die goed op jouw kleine slaapkamert past.

Mogelijkheden 19-26 inch Salora LED-televisies

Sluit meerdere apparaten aan

Dankzij de HDMI- en USB-ingangen in deze Salora LED-tv's van 19-26 inch kun je gemakkelijk al je multimediabestanden laten zien. Sluit je USB-stick, externe harde schijf of computer aan en gebruik het als (tweede) beeldscherm.

Bespaar ruimte en energie

Dankzij de ingebouwde dvd-speler hoef je geen ruimte meer vrij te houden voor een aparte dvd-speler. Handig, omdat je dan de tv ook makkelijk aan de muur kunt hangen en toch dvd's kunt kijken. Daarnaast is de televisie compact, zodat hij niet meer ruimte inneemt dan hij nodig heeft. Ook bespaar je met Salora veel energie, want veel producten vallen in energieklasse A!


Wij zijn officieel dealer van