Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

  Thuiswinkel Waarborg

Panasonic LED-tv

Panasonic LED-tv

Panasonic en beeldkwaliteit, het zijn twee dingen die hand in hand gaan op een Panasonic LED-tv. Beelden zijn in 4K UHD te kijken, waardoor je geniet van haarscherp beeld. Smart-tv maakt deze mooie ervaring vervolgens helemaal af. Kijk naar films en series via Netflix, video's via YouTube en kijk gemiste uitzendingen terug. Uiteraard is er nog veel meer te vinden waardoor jij met vrienden, familie of alleen plezier kunt hebben. Wil je meer weten over een bepaald model? Klik dan op een van de onderstaande televisies en bekijk een uitgebreide uitleg van de pluspunten en verschillende functies.


Kijk ook eens bij de beste tv's van Panasonic, wie weet staat daar jouw favoriet bij!


Of ga naar: LED-tv | Panasonic 4K Ultra HD-tv | Panasonic smart-tv | Outlet

4 artikel(en)

per pagina

Panasonic is vooral bekend vanwege zijn plasma-tv's, maar uiteraard is ook de Panasonic LED-tv van zeer hoge kwaliteit. Voor het merk draait het allemaal om beeldkwaliteit, tevens claimen ze de beste 3D-techniek te hebben voor LED-tv's. De tv's zijn is verschillende maten en dus ideaal voor elk type kamer. Heb je een kleinere kamer, kies dan voor een tv van 32 inch. Wil je een bioscoopervaring in eigen huis? Kies dan voor een tv van 65 inch waarbij je nog steeds kunt genieten van beelden van de beste kwaliteit.

Pluspunten van een Panasonic LED-tv

Benieuwd wat zo'n Panasonic LED-tv nu eigenlijk allemaal kan? Hieronder hebben we alvast een korte samenvatting voor je gemaakt. Niet alle televisies beschikken ook daadwerkelijk over dezelfde functies, houd daar wel rekening mee bij jet kiezen van de beste tv voor bij jouw in huis.Voor de precieze beschrijving klik je natuurlijk jouw favoriete model aan! Door LED IPS-panelen is de beeldkwaliteit hoog en heeft de tv een grotere kijkhoek. Het zwart is zwarter door Backlight Scanning en je kunt de televisie bedienen met de Viera Remote App op je smartphone of tablet. Uiteraard beschikken Panasonic LED-tv's ook over meerdere energiezuinige functies. Wat voor mogelijkheden hebben Panasonic LED-televisies verder nog?

Panasonic Smart Viera TV

Een Panasonic-televisie met Smart Viera bevat vele multimediamogelijkheden. Verbinding maken met internet en gaan. Maak gebruik van de vele apps of sluit je computer, smartphone of tablet aan op je televisie.

Viera Remote App

Bij een Panasonic Viera-televisie heb je de mogelijkheid om de Viera Remote App te gebruiken. Met deze app is je televisie bedienen nog gemakkelijker, omdat het dan via je tablet of smartphone kan.

My Home Screen

Jouw persoonlijke My Home Screen kun je zelf indelen met favoriete programma's, apps en informatie. Als je de televisie opstart, kun je dus gelijk naar jouw favoriete zenders of apps gaan. Ook kun je de lay-out naar jouw wensen aanpassen. Met My Home Screen wordt jouw televisie nog persoonlijker.

Full HD en 4K Ultra HD

Panasonic kan natuurlijk mooie schermen maken. Met Full HD kun je hierdoor al mooie beelden ontvangen. Met enkele schermen gaat Panasonic nu echter nog verder. Deze zijn uitgerust met de zogeheten 4K Ultra HD resolutie. Vier keer scherpere beelden dan zijn voorganger Full HD.

3D-televisie

Films kijken alsof je met vrienden en familie een film aan het kijken bent in de bioscoop. Groot beeld en alles in 3D? Ook dat hoeft geen probleem meer te zijn! Meerdere schermen zijn namelijk uitgerust met deze functie. Echter wel in verschillende hoedanigheid. Je hebt namelijk actieve en passieve 3D. Beide prachtige functies, maar verschillen wel van elkaar. Zo heeft passieve 3D lichtere brillen, aangezien daar geen batterijen gebruikt hoeven te worden. Bij beide technieken worden beelden zeer mooi weergegeven. Haal ook een van deze schermen in huis, want hiermee kun je meer in huis halen!


Voor de beste kwaliteit aan televisies moet je dan ook bij Panasonic zijn. Televisiekijken was nog nooit zo leuk als met een LED-tv van Panasonic. Beleef ook zelf deze nieuwe wereld van tv-kijken en bestel direct jouw nieuwe tv van Panasonic.

Top Panasonic LED-tv

- Panasonic TX-55EXT686

- Panasonic TX-49EXT686

- Panasonic TX-40EXT686

- Panasonic TX-32EST606

Meer weten?

Wil je meer weten over een bepaald model van Panasonic? Dan kun je hiernaast op een televisie klikken. Ontdek meer over de verschillende specificaties en bekijk verschillende afbeeldingen van de televisie. Op deze manier kun jij bepalen of dit een geschikte tv is voor jou.

Laat je betoveren door de geweldige beelden met een Panasonic LED-tv!


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar