Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

LG LED-tv 55 inch

Een LG LED-tv 55 inch heeft een haarscherp beeld. Met alle verschillende mogelijkheden verveel je je geheid niet meer. Denk bijvoorbeeld eens aan het fantastische Smart-tv en de mogelijkheid op internet. Hierdoor tover je plezier op je scherm. 4K Ultra HD maakt alle beelden bovendien nog mooier. Deze beelden zijn vier keer scherper dan Full HD. In een scherpere resolutie zul je het niet kunnen bekijken. Uiteraard is nog veel meer te vinden op de modellen. Om dit te beleven kun je natuurlijk je nieuwe tv bestellen. Ontdek snel alle televisies, bestel jouw nieuwe tv en profiteer van leuke kortingen.


Of ga naar: 55 inch tv | LG LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv

10 artikel(en)

per pagina

Overweeg je om binnenkort een LG LED-tv 55 inch groot te kopen? Dan heb je op PlatteTVdiscounter.nl een bijzonder leuke keuze. Niet alleen vanwege de diverse modellen die worden aangeboden, maar ook door de mogelijkheden. Deze televisies, die een afmeting hebben van 139 centimeter diagonaal gemeten, beschikken doorgaans allemaal over Smart-tv.

Kenmerken LG LED-tv 55 inch

Ben je op zoek naar een grote tv met haarscherp beeld en fantastisch geluid? Dan zit je hier goed! Op PlatteTVdiscounter.nl vind je een compleet aanbod om jouw nieuwe LG LED-tv 55 inch te vinden. De ultradunne randen zorgen voor een prachtig design, helemaal in combinatie met de prachtige voet die onder deze modellen te vinden is.

Extra informatie

Bovenstaande informatie nog niet voldoende? Dan lees je toch snel verder! Hieronder vind je namelijk meer informatie en advies over de belangrijkste functies.

4K Ultra HD

LG LED-tv 55 inchDe LG 55 inch LED-tv's zijn uitgerust met een 4K Ultra HD-beeldresolutie. Deze functies heeft verschillende benamingen, 4K, Ultra HD tv, UHD tv en 4K Ultra HD-tv. Hoe je het ook noemt, het komt natuurlijk altijd op hetzelfde neer. Het is een prachtige resolutie waardoor alles op je scherm mooi, helder en haarscherp is.

Smart-tv

Vertaal Smart-tv en je krijgt ‘een slimme tv’, dat zijn deze televisies ook zeker! Deze televisies kunnen jouw voorkeuren onthouden, maar dat is natuurlijk niet het enige. Je krijgt toegang tot internet en daardoor tot applicaties. Dit betekent dat je niet meer vast zit aan de zenders uit het zenderpakket. Zonder enige moeite maak je gebruik van YouTube, Netflix en vele andere apps.

Top LG 55 inch tv

- LG 55UJ630V


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar