Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG LED-tv 43 inch

Een LG LED-tv 43 inch tv zorgt voor veel vermaak. Deze beeldschermen van 109 centimeter geven je een hoop plezier. Niet alleen vanwege de mogelijkheid om de tv te verbinden met het thuisnetwerk, ook gamen is op deze televisies heel goed mogelijk. Deze beeldschermen zitten namelijk vol leuke extra's. Ondanks het compacte formaat zijn deze schermen uitgerust met een 4K UHD beeldresolutie. Daarnaast zijn het ook nog eens smart-tv's. Uiteraard is dat nog niet alles. Als jij wilt weten wat deze televisie kunnen, bekijk dan alle verschillende modellen. Natuurlijk kun je ze pas écht ontdekken door hem zelf in huis te halen. Misstaan zal hij zeker niet!


Of ga naar: 43 inch-tv | LG LED-tv | LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

LG LED-tv 43 inchEen LG LED-tv 43 inch klinkt natuurlijk al als een leuk scherm. Voordat je zo'n scherm echter aanschaft zou je misschien eerst wat meer willen weten. Daarom geven wij van PlatteTVDiscounter.nl hieronder een omschrijving van de diverse functies en technologieën die jij zoal op deze beeldschermen kunt vinden. Let wel op dat niet ieder scherm over dezelfde functies beschikt. Mocht jij bepaalde functies onmisbaar vinden, gebruik dan het filtermenu aan de rechterkant om op de belangrijkste te filteren.

Beeldresolutie

Op de 43 inch televisies van LG zijn twee verschillende beeldresoluties te vinden. Allereerst Full HD, wat in de televisiewereld al jaren zorgt voor een prachtige manier van televisiekijken. Voor wie dit beeld nog niet goed genoeg is, is er altijd nog de 4K Ultra HD-resolutie. Zeker als je Full HD al prachtig vond zul je je ogen niet kunnen geloven. Dit beeld zorgt ervoor dat details nog beter te zien zijn en alles scherper wordt.

CI+

Deze tv's zijn uitstekend te gebruiken als jij graag digitale televisie wilt ontvangen. Deze zijn namelijk Ziggo én UPC-gecertificeerd. Zo kun jij snel genieten van films, series en andere tv-programma's.

Smart-tv

Wil jij graag een 43 inch televisie met Smart-tv in huis halen? Dan is het handig om goed te kijken welke modellen hierover beschikken. Niet ieder model van deze afmeting is hiermee uitgerust. Mocht een tv deze functie wel hebben dan kun je geheid een hoop beleven. Dit is een zeer slimme functie waarmee je een hoop content en entertainment kunt openen.

Filteren

Niet iedere televisie is uitgerust met alle functies. Kun jij bepaalde functies niet missen op je televisie? Gebruik dan het filtermenu dat je aan de linkerkant kunt vinden.


Wij zijn officieel dealer van