Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG LED-tv

Deze LG LED-tv's hebben een zeer mooi en scherp beeld. Hierdoor kun je lekker onderuitgezakt voor de televisie gaan zitten en genieten. Kies 4K UHD voor een superscherp beeld en haal het maximale uit je televisie met smart-tv. Een Smart-tv zorgt voor optimaal entertainment via het internet, waardoor je nooit verveeld raakt! Het allerbeste beeld krijg je wanneer je een model met zowel 4K Ultra HD als OLED kiest. Op dze schermen zijn beelden scherpen dan ooit en spatten de mooiste kleuren van het scherm af.Of ga naar: LED-tv | LG 4K Ultra HD-tv | LG smart-tv | LG OLED-tv

1 artikel(en)

per pagina
 • 749

  499,-

  Gratis verzending

  LG 50UM7450PLA

  -33%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  4K HDR | WebOs | 50 inch

LG LED-tvEen LG LED-tv ziet er niet alleen stijlvol uit, maar bezit ook de laatste technologieën die zorgen voor kristalheldere beelden en een realistisch geluid.

Een LG LED-tv zorgt er hiermee voor dat je nog meer kunt genieten dan je al eerder gewend was. Ziet je door de bomen het bos niet meer met al die technische termen? Of weet je niet goed waar je precies naar op zoek bent, of wat je belangrijk vindt in een tv? Dan helpt de uitleg hieronder je wellicht! Dus lees snel verder!

Kenmerken van een LG LED-tv

Alle voordelen van een LG LED-tv opgesomd: het zijn de enige LED-tv's met een THX-certificering, waardoor geluid daadwerkelijk bij je thuis klinkt zoals het door de filmmaker bedoeld was. De televisies zijn over het algemeen energiezuinig door LED-innovatie en je kunt vaak muziek, video's en foto's op het grote scherm bekijken door Smart Share. Natuurlijk zijn veel LG LED-tv's voorzien van Smart-tv, 4K, HDR of een Magic Remote. Wil je weten wat deze dingen inhouden? Lees dan verder.

LG Smart-tv

Wanneer een LG-televisie beschikt over Smart-tv, maak je eenvoudig gebruik van online entertainment. Bekijk gemiste tv-programma's, update je status op Facebook, speel een game, het kan allemaal met een LG Smart-televisie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je televisie aansluiten op het netwerk in je huis. Een maal aangesloten krijg je toegang tot al het entertainment dat het internet je biedt. LG maakt bij zijn Smart-tv's gebruik van WebOS, een handig en snel besturingssysteem waarmee je razendsnel je favoriete app opent en gebruikt. Het zorgt allemaal voor die unieke ervaring waar je naar op zoek bent als liefhebber. Het voordeel hiervan is dat het zeer overzichtelijk is en je snel jouw favoriete app kunt vinden.

4K Ultra HD

Als dit nog niet genoeg voor je is, kun je bij LG uit nog veel meer adembenemende functies kiezen. Een hiervan is toch wel 4K Ultra HD. Dit is misschien ook wel de mooiste toegepaste technologie. Het is namelijk een beeldkwaliteit waardoor alles nog scherper kan worden weergegeven dan met Full HD. Vier keer scherper om precies te zijn.

HDR

Een andere techniek die ervoor zorgt dat beelden in een hogere kwaliteit getoond kunnen worden in vergelijking met conventionele schermen is HDR, ook wel High Dynamic Range genoemd. Oorspronkelijk komt HDR uit de fotografie, maar inmiddels wordt het ook alweer enige tijd toegepast op televisies. HDR zorgt voor een hoger helderheidsniveau en een hoger contrast.

Magic Remote

Wanneer je LG LED-televisie werkt met de Magic Remote, ervaar je een groot gebruiksgemak. Deze geavanceerde afstandsbediening is te gebruiken als een pc-muis. Door te scrollen bedien je de LG televisie. Dit is erg handig, want de besturing van Smart-tv met een traditionele afstandsbediening is soms wat onhandig.

Smart Share

Je hebt toegang tot al je muziek, video, foto's op het grote scherm wanneer je LG LED-tv Smart Share ondersteunt. Met Smart Share koppel je eenvoudig je computer, laptop, tablet of smartphone aan je televisie. En meestal kan dit geheel draadloos!

De bovengenoemde functies zijn natuurlijk nog lang niet alle technologieën waarvan je kunt profiteren.


Wij zijn officieel dealer van