Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

12 volt TV geschikt voor in de caravan of camper

Een televisie in de camper of caravan kan een heerlijke uitkomst zijn om vanaf de camping toch nog tv te kunnen kijken. Zo hoef je ondanks de heerlijke vakantie niets te missen van je favoriete serie of sportwedstrijd. Waar moet je nou op letten bij de aankoop van een tv voor de camper of caravan? Wij van PlatteTVDiscounter.nl hebben voor het uitzoekwerk voor je gedaan en hieronder samengevat.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Kies voor een 12 volt TV

In sommige gevallen heb je niet altijd toegang tot een 230 volt aansluiting. Om toch altijd op elk gewenst moment televisie te kunnen kijken adviseren wij om een 12 volt tv te kopen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van 230 volt en kun je eigenlijk altijd tv kijken, zelfs onderweg! De aangeboden televisies worden niet standaard geleverd met een 12 volt kabel. De tv modellen die geschikt zijn voor een 12 volt aansluiting zijn voorzien van een standaard DC aansluiting.

Kies voor een ingebouwde media speler

Doordat je niet altijd evenveel ruimte tot je beschikking hebt in de caravan of camper adviseren wij om te kiezen voor een ingebouwde mediaspeler. De geselecteerde televisies zijn allen voorzien van een ingebouwde mediaspeler, hierdoor kun je films, series en foto's direct vanaf usb geheugen bekijken.


Wij zijn officieel dealer van