Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Televisie met Netflix

Netflix

Netflix wordt tegenwoordig veel gebruikt op de smartphone, tablet en computer. Ook via de tv is dit echter te bekijken en dat is toch eigenlijk ook het leukst? Films en series zijn nu heel eenvoudig te bekijken via je televisie. Neem een abonnement op Netflix, zorg dat jij Netflix kunt ontvangen via je tv en je weet dat je kunt genieten. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wat kijkt, op ieder moment van de dag. Wat je precies aan Netflix hebt? Lees snel verder en ontdek!

<< Terug naar Wiki tv advies

Netflix Smart-tv

In september 2013 deed Netflix zijn intrede in Nederland. Hierdoor is het mogelijk dat je tegen een vast bedrag per maand kunt genieten van films en series. Dit kan ook nog eens onbeperkt. Er zit dus geen limiet aan de films en series die jij mag bekijken. Als er even niets op tv is, of je wilt graag een film of aflevering nog een keer zien, is Netflix daar ideaal voor.

Smart-tv's hebben een ingebouwde mediaspeler. Deze zorgt ervoor dat verschillende tv's al de ondersteuning bieden om Netflix te bekijken. Het in gebruik nemen van Netlfix wordt hierdoor erg eenvoudig. Onder andere Samsung en Philips hebben al Smart-tv's op de markt gebracht die dit ondersteunen.

Mediaspelers

Ondersteunt jouw tv niet direct Netflix, dan zijn er altijd nog mediaspeler die het op veel verschillende televisies wel mogelijk maken om als abonnee van Netflix films en series te bekijken. Zo heb je de Apple TV. Deze mediastreamer koppel je aan de tv met een HDMI-kabel. Daarna is de applicatie direct te openen. Naast de Aplle TV-mediaspeler zijn er uiteraard nog genoeg andere apparaten om uit te kiezen. De Netflix-app is gewoon beschikbaar in het menu. 

Internet

Voor Netflix is een verbindingssnelheid vna minimaal 0,5 Mbps vereist. Er wordt echter aangeraden om een snellere verbinding te hebben, waardoor een betere videokwaliteit mogelijk is. Bovendien is het mogelijk de video's te streamen in HD. Let wel op dat dit meer bandbreedte in beslag neemt. Kijk dus eerst of er extra kosten verbonden zijn bij overschrijving van je datalimiet bij je internetprovider.

Beschikbaarheid

Het is overigens niet alleen mogelijk om via je televisie te kijken naar Netflix. Als jij een abonnement hebt afgesloten is het mogelijk te kijken via je smartphone, tablet, laptop en zelfs je spelcomputer. Op deze apparaten heb je de keuze om te kijken naar duizenden films en series. Commercials zijn bovendien verleden tijd, dus je kunt in een keer door kijken zonder onderbrekingen. Uiteraard kun je hier zelf wel voor zorgen, als je bijvoorbeeld geen zin meer hebt om verder te kijken.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van