Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung Bendable Ultra HD tv

Het is een van de nieuwste technologieën die Samsung op de IFA 2014 in Berlijn heeft laten zien, een buigzame televisie. Eigenlijk wil dit zeggen dat deze televisie zowel als flatscreen en als curved scherm gebruikt kan worden. Zo is het aan jou om te kiezen tussen een plat of gebogen scherm.

De buigzame televisies van Samsung zijn een nieuw concept op de markt van televisies. De naam zegt ook al precies wat ze doen, buigen. Binnen een paar seconden is hij om te toveren van een plat naar een gebogen scherm en omgekeerd. Zo kun je er in een handomdraai kiezen voor de manier waarop jij wilt kijken.

<< Terug naar Wiki tv advies

Als je op zoek bent naar een grote televisie, dan is het getoonde scherm zeker wat voor jou. De Samsung Bendable UHD-tv, zoals hij ook wel genoemd wordt, heeft een afmeting van 105 inch. Oftewel 267 centimeter. Het is dus niet zomaar een tv, maar eentje die zeker groots is te noemen.

Ultra HD

Ultra HD is een functie die we steeds vaker te zien krijgen. Deze grote buigzame televisie is ook uitgerust met deze functie. Voor degene die het nog niet kennen, zullen w even kort uitleggen wat het inhoud. Het is een beeldresolutie die ervoor zorgt dat alles nog scherper kan worden weergegeven op je televisie dan al kon met Full HD. 4K Ultra HD is maar liefst vier keer scherper dan zijn voorganger. Dit is momenteel ook de scherpste beeldkwaliteit die eschikbaar is op consumententelevisies.

Welke voordelen heeft Ultra HD?

Allereerst is het bij Ultra HD het geval dat je vanwege de zeer hoge beeldresolutie naar zeer heldere beelden kunt kijken. Betere beelden kun je haast niet ontvangen in je woonkamer. Ieder detail kan hierdoor op je tv worden weergegeven. Ten tweede maakt het niet uit of je het beeld plat of gebogen hebt staan, je kunt gewoon naar haarscherp beeld kijken. Deze functie zal naar verwachting de komende tijd steeds vaker gebruikt worden. Tonnie van Schijndel, Marketing Manager TV/AV van Samsung Nederland, verwacht namelijk veel de komende maanden. Vooral Curved tv’s zullen de markt veroveren. Zo liet hij het volgende weten: "Met de Curved TV’s staat Samsung aan de basis van een nieuwe manier van TV kijken", aldus de Marketing Manager. "We zijn wereldwijd marktleider op TV-gebied en op de IFA tonen we ons complete aanbod van Curved TV’s, in Full HD en Ultra HD (UHD). Zo laten we de wereld kennismaken met de ‘kracht van de curve’. We zijn ervan overtuigd dat het niet lang zal duren voordat Curved TV’s mainstream zijn."

Prijskaartje

Wil jij graag een buigzame Samsung 105 inch UHD-tv in huis hebben? Dan moet je wel even sparen. Er is een prijskaartje aan gehangen van een kleine $ 260.000, oftewel € 200.000.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van