Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

 

Review schrijven: hoe beoordeel jij je product?

Een review schrijven is de beste manier om anderen te laten weten wat jouw ervaring met een product of service is. Bij PlatteTVdiscounter.nl hechten we veel waarde aan jouw mening en willen daarom graag weten wat jij ervan vindt. Of dat nu gaat om onze televisies en andere producten, of om onze service!

Zelf een review plaatsen

Daarom maak je nu kans op het terugkrijgen van jouw aankoopbedrag als je een review van je aankoop en ervaringen plaatst op Kieskeurig.nl. Iedere maand worden er drie winnaars uit de Kieskeurig.nl reviews gekozen die hun aankoopbedrag teruggestort krijgen op hun rekening. Zo help je andere klanten verder en heb je er zelf ook nog wat aan! Schrijf ook een review op Kieskeurig.nl! 

Ook Tweakers.nl vinden wij een goede site: klik hier om een review op Tweakers.nl te plaatsen. Een review schrijven op Trustpilot.nl kan ook. Klik hier om een review te schrijven op Beslist.nl of hier om een review te schrijven op Kiyoh.nl!

 

4 Redenen om een review te schrijven:

Wat kun je allemaal vertellen in een review? Waarom zou je een review schrijven? We geven hieronder 4 redenen om een review te schrijven.

    • 1. Om anderen te laten weten wat jij van het product vindt

Door een review achter te laten om anderen te laten weten wat jij van het product vindt, kun je eerlijk je gebruikerservaring delen. Je kunt vertellen wat fijn is aan een product of wat niet. Zo kun je andere geïnteresseerde kopers vertellen wat voordelen en nadelen zijn van een product in gebruik. Dat is informatie die de verkoper nog niet heeft, dus zijn mensen extra blij als jij ze daar meer over kunt vertellen!

    • 2. Om anderen te laten weten wat jij van PlatteTVdiscounter.nl vindt

Als je heel erg tevreden bent over een bedrijf, wil je dat bedrijf graag aan andere mensen aanraden. Daar is een review heel erg geschikt voor. Of is een probleem door het bedrijf goed opgelost? Dan wil je deze ervaring ook graag delen. In een review kun je jouw beoordeling van een bedrijf op basis van een bestelling, aankoop of vraag die je hebt gesteld, met iedereen delen.

    • 3. Om anderen te helpen met kiezen

Door jouw review krijgen andere mensen een goed en eerlijk beeld van het product en de organisatie. Ze kunnen daardoor beter een keuze maken in wat ze uiteindelijk gaan bestellen.

    • 4. Omdat je nu je geld terug kan krijgen met een review op Kieskeurig.nl!

Bij PlatteTVdiscounter.nl hechten we veel waarde aan jouw mening. Daarom maak je nu kans op het terugkrijgen van jouw aankoopbedrag als je een review van je aankoop plaatst op Kieskeurig.nl. Iedere maand worden er drie winnaars gekozen die hun aankoopbedrag teruggestort krijgen op hun rekening. Zo help je andere klanten verder en heb je er zelf ook nog wat aan!

 

Wij zijn officieel dealer van