Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG Flexibel televisie

Flexibel, oftewel buigzame, televisies lijken hun intrede te maken op de markt van tv's. Onder andere LG werkt al aan beeldschermen die door de gebruiker gebogen kunnen worden. Zo kan niet alleen naar een plat, maar ook naar een gebogen scherm gekeken worden. Jij kunt helemaal zelf bepalen hoe je wilt kijken. Waar bij tv's van andere fabrikanten nog een afstandbediening nodig is om de stand te veranderen, kun je sommige van die schermen van LG gewoon met de hand buigen.

<< Terug naar Wiki tv advies

De televisies van LG lijken zelfs zo ver te kunnen gaan, dat je ze gewoon op kunt rollen en mee kunt nemen waar je ook maar naartoe gaat. LG heeft dit in juli 2014 al getoond met een 18-inch beeldscherm. Deze is, zoals ook op de onderstaande afbeelding is te zien, heel flexibel en erg gemakkelijk op te rollen.

LG Bendable televisie

Flexibele OLED

LG investeert veel tijd en moeite in de OLED-televisies. Het lijkt er zelf op dat het bedrijf eigenlijk als enige zoveel doet op het gebied van OLED schermen. Plat, gebogen, groot en middelgroot. Er zijn diverse schermen beschikbaar. LG vindt dit echter nog niet genoeg en wil daarom in 2020 met diverse flexibele schermen op de markt komen. En dat zullen niet zomaar tv's zijn. Deze hebben een afmeting van maar liefst 55 tot 75-inch. Erg groot en goed voor de ultieme bioscoopervaring.

Verder is er nog erg weinig bekend over de schermen en is het wachten over meer informatie van LG. Tot die tijd moeten we het doen met onder andere onderstaande video die goed laat zien wat we kunnen verwachten:

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van