Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Interactieve tv

Interactieve tv wordt ook wel interactieve digitale televisie genoemd en zorgt ervoor dat je als kijker als het ware kunt communiceren met de televisie. Dat gaat verder dan een afstandsbediening gebruiken om van zender te veranderen. Hieronder leggen we uit wat interactieve tv is en welke providers interactieve televisie aanbieden.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wat is interactieve tv?

Interactieve TV van ZiggoInteractieve tv zorgt voor interactie tussen jou en de televisie, of vooral het beeldscherm. Wat is nou die interactie? Bijvoorbeeld het opnemen van een programma, of stemmen op een wedstrijd of surfen op het internet via een browser. Je kunt zelfs direct een product bestellen waarvan de reclame je aanspreekt. Afhankelijk van je televisie en het aanbod aan interactieve tv gaat je ervaring dus veel verder dan alleen maar naar een scherm kijken. Je hoeft niet per se over een van de allernieuwste televisieschermen te beschikken. Met een simpele settopbox kun jij vaak al genieten van alles wat interactieve televisie te bieden heeft.

Met interactieve tv heb je de mogelijkheid om live tv te pauzeren én terug te spoelen. Bovendien kun je alles opnemen en hoef je met Programma Gemist werkelijk niets meer te missen. Daarnaast kijk je naar beelden in een hoge kwaliteit.

Wat heb ik nodig voor interactieve tv?

Interactieve tv werkt via een kabel en digitale televisie. Dat kun je gemakkelijk aansluiten met een decoder, ook wel settopbox genoemd, die je ook kunt bestellen op PlatteTVdiscounter.nl. Je hoeft dus geen nieuwe televisie te kopen als je interactieve televisie wilt gebruiken.

Waarom wil ik interactieve televisie?

Interactieve televisie zorgt voor veel gemak bij het televisie kijken en geeft je meer mogelijkheden. Browsen online bijvoorbeeld, programma’s opnemen of ze terugkijken via Uitzending Gemist of Video on Demand. Doordat je je eigen voorkeuren aan kunt geven, wordt tv kijken een hele persoonlijke belevenis. Je hoeft dus geen film meer te huren voor een leuke avond. Ga dus gezellig voor de televisie zitten voor die leuke filmavond met vrienden of die llange marathon van jullie favoriete televisieserie! Het is allemaal mogelijk.

Verschillende providers in Nederland bieden interactieve tv aan. Op PlatteTVdiscounter.nl vind je verschillende interactieve televisies en je kunt hier digitale decoders van Ziggo en KPN vinden.

Ziggo on demandBoven: films bestellen met Ziggo on demand

Interactieve tv van Ziggo

Ziggo is dus een van de providers waar je kunt genieten van interactieve televisie. Uiteraard zijn hiervoor veel verschillende beeldschermen beschikbaar. Interactieve tv van Ziggo zorgt voor meer plezier dan je al gewend bent van digitale tv. Naast de 25 analoge zenders, 16 HD-zenders, 60 reguliere zenders en Uitzending Gemist kun je live tv pauzeren, terugspoelen en opnemen. Ook kunnen beelden weergegeven worden in HD en kunnen veel films bekeken worden vanuit de beschikbare bibliotheek.

Wil jij weten wat het aanbod is? Bekijk deze dan snel door op de onderstaande button te klikken.

Interactieve tv's Ziggo

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van