Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Wat is Digitenne?

Digitenne is de insteekkaart van KPN voor het ontvangen van digitale tv. De Digitenne insteekkaart kun je gebruiken om digitale televisie te kijken. Bij sommige televisies kun je ook een insteekkaart gebruiken in plaats van een digitale decoder, of kastje, voor digitale televisie. Lees hier meer informatie over het gebruik van een Digitenne insteekkaart.

Digitenne van KPN

Digitenne is van KPN, een van Nederlands grootste internetproviders. KPN biedt telefoon, internet en digitale televisie. Digitale tv kijk je via de Digitenne insteekkaart of met behulp van een extra digitale decoder, een kastje, waar je de insteekkaart in kunt doen. Bij sommige andere providers wordt ook Digitenne geleverd als je op meerdere televisies digitale tv wilt kijken. Via een Scart-kabel kun je het kastje heel gemakkelijk aan je televisie verbinden. Zo kun je digitale tv kijken zonder onhandige kabels door het hele huis.

Digitenne insteekkaart

De Digitenne insteekkaart kan gebruikt worden voor televisies met een CI+ ingang. Heb je een platte LED-tv of LCD-tv? Dan heb je waarschijnlijk geen extra digitale ontvanger of decoder nodig, maar kun je gebruik maken van de Digitenne insteekkaart om digitale televisie van KPN te kijken. Je hoeft dan ook geen aparte afstandsbediening te hebben, je kunt de Digitenne insteekkaart gewoon bedienen met die van je eigen televisie.

Op PlatteTVdiscounter.nl kun je de KPN basis ontvanger digitale decoder of KPN Digitenne digitale decoder bij je televisie bestellen.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van