Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony home cinema set

Sony home cinema set

Om optimaal te kunnen genieten van de mooiste films, muziek en de leukste games kun je natuurlijk niet zonder een Sony home cinema set. De sets van Sony helpen je om meer uit de film, games en muziek te halen. Met de verschillende maten aan home cinema sets heeft Sony voor iedereen wel iets te bieden. Maar welke set je ook kiest, één ding is zeker, je haalt geluid van topkwaliteit in huis en beleefd films, muziek en games intenser dan ooit.


Sony biedt voor ieder wat wils, het begint bij een basis systeem met twee speakers en een subwoofer die betaalbaar is en het loopt op richting complete thuisbioscoop sets met 5 speakers een subwoofer en allemaal extra’s als WiFi, bluetooth en 4K upscaling. Kijk hieronder wat wij aanbieden, hoeveel voordeel je kunt pakken en kies jouw favoriet!


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Ontdek dat een Sony home cinema set jou surround sound kan bieden door een indrukwekkend geluid en heldere klanken. Deze sets zijn ware toevoegingen voor jouw woonkamer en vullen moeiteloos de gehele kamer met een geweldig geluid. En uiteraard passen ze perfect bij een Sony-televisie. Deze home cinema set wordt het centrum van al jouw home entertainment wanneer je verschillende externe apparaten aansluit of verbindt. Of je nu muziek wilt luisteren, een film kijkt of een game speelt je geniet van het mooiste geluid. Home cinema sets van Sony komen in verschillende soorten en maten. Het begin bij een simpel maar krachtige 2.1-kanaals set en gaat door tot een 5.1-kanaals set die je werkelijk waar achter doet slaan met het geluid dat hij kan produceren. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Om voor jou op een rijtje te zetten wat er allemaal mogelijk is met deze apparaten, hebben we hieronder de mogelijkheden beschreven. Om jouw perfecte Sony home cinema set te vinden, gebruik je natuurlijk de filteroptie bovenaan de pagina.

Kenmerken Sony home cinema sets

Er is veel mogelijk met een home cinema set van Sony. Een docking station, de Magnetic Fluid-technologie, Front speakers, Surround speaker en een Subwoofer, Digital Mediaplayer en Bluetooth: zomaar enkele van de opties die er mogelijk zijn als je een Sony home cinema set koopt.

Maar er is natuurlijk meer mogelijk! Want op de basismodellen zul je niet alle specificaties vinden, maar de topmodellen binnen deze systemen hebben meer. 4K-Upscaling bijvoorbeeld: het beeldsignaal wordt dankzij de 4K-upscaling-technologie scherper, zodat je kijkt naar een beeld dat vier keer scherper is dan een normaal Full HD-beeld. Met One Touch mirroring houd je enkel je telefoon tegen de home cinema set van Sony aan en kun je al jouw bestanden van je telefoon gewoon draadloos bekijken op jouw tv. En natuurlijk niet te vergeten de Sense of Quartz-vormgeving: dit wil zeggen dat het design van de Sony home cinema set gebaseerd is op een geslepen kristal. Dit houdt in dat het een strak design is met een glanslaag.

Genoeg voordelen, toch? Bekijk snel jouw favoriete home cinema set van Sony door hiernaast een van de producten aan te klikken.

Upgrade jouw geluid

Wanneer je een tv hebt staan met geweldige beeldkwaliteit dan is het zonde als de geluidskwaliteit dit niet evenaart. En laten we eerlijk zijn, het geluid van de meeste televisies is hier niet toe in staat. Kies daarom voor een home cinema set van Sony en beleef films, muziek en games zoals het bedoeld is!


Wij zijn officieel dealer van