Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung home cinema set

Samsung home cinema set

Samsung home cinema sets zorgen voor een fantastisch geluid die je nog meer laten geniet van die vette actiefilms, die leuke game of jouw favoriete muziek. Dit kan gewoon vanuit je eigen woonkamer. Home cinema sets van Samsung zijn te krijgen in allerlei soorten en maten, maar één ding is zeker het geluid is van topkwaliteit.


Er zijn 2.1-kanaals basismodellen beschikbaar die zijn voorzien van prima geluid, maar je kunt ook gaan voor een 5.1-kanaals model met maar liefst 1000 Watt vermogen, wifi, bluetooth en meer. Beleef films en muziek zoals het bedoeld is en upgrade jouw geluid met een Samsung home cinema set.


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Voor een geweldige geluidsbeleving en heldere klanken zit je met een Samsung home cinema set helemaal goed! Het beeld wordt door deze sets scherper en er gaat een wereld vol entertainment voor je open. Wanneer je over een goede televisie met prachtige beeldkwaliteit beschikt dan is het zonde als je niet investeert in goed geluid. Je haalt pas het maximale uit je tv wanneer geluid de kwaliteit van het beeld evenaart. Dan pas komen films tot leven en zit je midden in de actie. Geniet meer dan ooit van muziek omdat je nu pas alle details hoort die erin verstopt zitten. Je hoeft niet meer het huis uit wanneer je optimaal van een film wilt genieten! Lees hieronder meer over wat de home cinema sets van Samsung allemaal kunnen.

Kenmerken Samsung home cinema sets

Heb je een van de Samsung Smart TV's, dan is het natuurlijk het mooiste om het meeste uit een filmavond te halen door ook een bijpassende Samsung home cinema set aan te schaffen. Selecteer het model dat jou het meeste aanspreekt hiernaast.

Met de Smart Hub-functie van Samsung kan je genieten van de leukste applicaties. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer de deur uit met de Pathé Thuis-app. In deze app vind je alle films die op dit moment in de bioscoop zijn. En jij kan deze films gewoon vanaf de bank bekijken! Deel al je bestanden met familie en vrienden via de Allshare-functie. Zo ben je altijd en overal van elkaar op de hoogte.

Overige kenmerken van Samsung home cinema sets:

Waar je verder nog van kunt genieten met een Samsung home cinema set? Wat dacht je bijvoorbeeld van: ingebouwde WiFi zodat je meteen kan internetten op jouw Smart televisie, bluetooth om bestanden tussen de tv en andere apparatuur uit te wisselen en 3D Sound, dat zich aanpast aan de 3D-bewegingen op het scherm waardoor de beleving nog groter wordt gemaakt.


Je lees het al hierboven met een Samsung Home Cinema set kun je alle kanten op maar ben je hoe dan ook verzekerd van de beste geluidskwaliteit.


Wij zijn officieel dealer van