Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic home cinema set

Panasonic home cinema

Mooi geluid hoeft tegenwoordig niet duur meer te zijn. Met deze Panasonic home cinema sets kan iedereen genieten van fantastisch geluid omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten en daardoor ook in verschillende prijsklasse’s. Maar welke Panasonic home cinema set je ook kiest, het lijkt alsof je in de bioscoop zit dankzij geluid van fantastische kwaliteit.


Waarom neem je nog genoegen met het geluid van je televisie als voor niet al te veel geld een systeem kan kopen waarmee je jouw kijk- en luisterervaring een upgrade geeft. Het voelt alsof je midden in de actie zit wanneer je een film kijkt en je hoort details in je favoriete muziek die je nooit eerder hoorde. Bekijk hieronder welke modellen wij op dit moment aanbieden.


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Ontdek de gemakken van een Panasonic home cinema set! Met het surroundgeluid geniet je van een echt bioscoopgeluid, alleen dan gewoon in jouw eigen woonkamer! Vanaf nu hoef je nooit meer de deur uit wanneer je een film wilt kijken. En natuurlijk is het niet alleen een verbetering voor wanneer je films kijkt, ook wanneer je een game speelt zorgt goed geluid voor een betere ervaring en ook als je muziek luistert. Maak van een Panasonic home cinema set het centrum van al jouw home entertainment en over kwaliteit van het geluid heb je niet meer te klagen. Panasonic heeft systemen in verschillende soorten en maten die beschikken over verschillende functies en aantal speakers. De voordelen van Panasonic home cinema sets hebben we hieronder voor je beschreven. Klik gewoon jouw favoriete model aan om alle exacte specificaties te vinden.

Panasonic home cinema sets

Extern opgeslagen bestanden afspelen, een helder geluid, draadloos verbinding maken, Smart TV en Interactieve TV (optioneel), bediening via smartphone of tablet: zomaar een kleine greep uit de mogelijkheden die er bestaan voor deze mooie entertainmentsystemen.

Je hoeft geen dvd's te hebben om films te bekijken, want je slaat gewoon films op de harde schijf! Vervolgens kan je deze eenvoudig afspelen op jouw tv via de Panasonic home cinema set. Ook kan je internetten op jouw tv zodat je alle foto's, muziek en nog veel meer kunt bekijken en beluisteren op groot scherm!

Panasonic home cinema sets

Sets van Panasonic hebben allemaal een mooi design, zodat ze in elke woonkamer passen. Wanneer je er één aanschaft haal je een krachtig geluid in huis waardoor de hele kamer moeiteloos gevuld wordt. Ze bieden systemen aan in verschillende soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar geweldig geluid, maar het is niet nodig om 5 losse speakers verspreid door de kamer te hebben staan dan kun je voor een meer basis model kiezen met 2 speakers. Kijk hiernaast welke modellen wij op dit moment aanbieden en kijk hoeveel voordeel je kunt pakken.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar