Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG home cinema set

LG home cinema set

Films komen met de LG home cinema sets pas echt tot leven. Gewoon vanuit je eigen huis geniet je nu volop. De LG home cinema sets zijn uitgerust met hoge geluidskwaliteit om jou het beste geluid te bieden. De systemen die voorzien zijn van een subwoofer kunnen de lage bastonen krachtig en warm weergeven. De andere tonen worden kraakhelder weergeven dankzij de ingebouwde geluidstechnieken.


De systemen beschikken naast een prachtige vormgeving over de nieuwe technologieën als het op geluid aankomt, handige functionaliteiten en eindeloze mogelijkheden op het gebied van multimediacontent. Bovendien hoef je nu nooit meer te zoeken naar je afstandsbediening. Pak je smartphone erbij en je kunt gemakkelijk zappen. Upgrade jouw kijk- en luisterervaring met een home cinema set van LG, bekijk hieronder het aanbod.


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Om te genieten van een geweldig geluid plus een prachtig design kies je voor een LG home cinema set. Deze home cinema sets hebben vele mogelijkheden en brengen films en series tot leven! Ze passen uiteraard uitstekend bij iedere LG-televisie, maar werken natuurlijk ook gewoon op andere merken tv's. Bij LG vinden ze home cinema pas home entertainment zodra stijl en prestaties elkaar evenaren. Daarom doen ze geen concessies, of je nu aan het gamen bent, muziek aan het luisteren bent of een film kijkt, de LG home cinema set zorgt voor een extra dimensie. LG biedt een aantal verschillende modellen aan.

Kenmerken LG home cinema sets

Om de beste film-, game- en muziekervaring te bieden combineren de home cinema sets van LG de meeste recente geluidstechnologie, de meest slimme tv-functies en de eindeloze mogelijkheden als het aankomt van multimediacontent. Design is net zo belangrijk als stijl dus je kan er van uitgaan dat vormgeving en functionaliteit elkaar evenaren.

Voor het ultieme geluid heeft LG de Aramid Fiber speakers ontworpen. Deze speakers zijn bestand tegen externe invloeden en minimaliseren het geluidsvermogen totdat het precies past bij de ruimte. Zo ontstaat er een scherp en helder geluid waardoor films tot leven komen!

Overige kenmerken

Heb jij dat ook wel eens, dat je weer op zoek moet naar de juiste afstandsbediening of dat de batterijen leeg zijn? Dat probleem heb je niet meer bij een LG home cinema set. Met de remote app van LG verander je jouw smartphone of tablet namelijk in een handomdraai in een afstandsbediening. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken maar pak je gewoon het dichtstbijzijnde apparaat! Ook luister je al jouw favoriete muziek op je telefoon of tablet via de home cinema sets van LG. De speakers van LG zijn zo ontworpen dat ze weinig ruimte in beslag nemen en in elke woonkamer tot hun recht komen!

Wacht niet langer en geef jezelf de film,- game- en muziekervaring die je verdient met een LG Home Cinema set. Bekijk hiernaast welke modellen wij op dit moment aanbieden en zie hoeveel voordeel jij kunt scoren.


Wij zijn officieel dealer van