Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Draadloze home cinema sets

Draadloze home cinema set

Wanneer je de bioscoopervaring in huis wil halen heb je meer nodig dan een televisie met mooi beeld. Want wat heb je aan die prachtige beelden als het geluid matig is? Het is verstandig om een home cinema set uit te kiezen, want het geluid van de meeste platte televisies is niet geweldig. Dat heeft te maken met de ultraslanke designs van de tv's. Wanneer je het jezelf gemakkelijk wil maken kun je kiezen voor een draadloze home cinema set. Daarmee kun je heel eenvoudig beeld en geluid streamen vanaf diverse apparaten, bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Meestal wordt daarbij gebruik gemaakt van bluetooth of wifi.


Het maken van een verbinding is vaak mogelijk met een druk op de knop. Daarnaast heb je geen gedoe meer met het aanleggen van kabels die ook nog eens zorgen voor een rommelige woonkamer. Vaak zijn er speciale apps gratis te downloaden waarmee je jouw home cinema set kunt aansturen. Zo heb je de afstandsbediening niet eens meer nodig! Instapmodellen met draadloze functies zijn ruim verkrijgbaar en ook voor de liefhebbers van meer geavanceerde systemen is er genoeg keuze. Twijfel dus niet, bekijk het assortiment en bestel direct een draadloze home cinema set!


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Een echte bioscoopervaring ontstaat als je het beste beeld combineert met hoogwaardig geluid. Tegenwoordig zijn er heel veel televisies verkrijgbaar met uitstekende beeldkwaliteit, maar het bijbehorende geluid valt vaak tegen. Een home cinema set is in dat geval meestal de enige oplossing om het allerbeste geluid in je woonkamer te creeëren. Daarmee luister je naar prachtig surround sound uit alle richtingen. Home cinema sets zijn er in veel soorten en maten, maar mensen die kiezen voor gemak kunnen het best een draadloze set uitzoeken. Daarmee luister je niet alleen naar prachtig geluid van de televisie maar stream je ook heel eenvoudig muziek of beeldmateriaal naar de home cinema set.

Draadloos gemak

Dankzij de techniek die zich maar blijft ontwikkelen worden draadloze mogelijkheden telkens beter benut. Meestal wordt gebruik gemaakt van bluetooth of wifi om verbinding te maken met een home cinema set. Daarmee wordt het eenvoudig mogelijk om vanaf smartphones, tablets en laptops films en muziek te streamen, en dat zonder vervelende kabel die in de weg ligt en een rommelige indruk achterlaat in jouw woonkamer. Veel merken gebruiken daarnaast speciale apps die je gratis kunt downloaden. Daarmee bestuur je jouw home cinema draadloos op afstand met je smartphone of tablet. Voor de echte fijnproevers zijn er zelfs sets die volledig draadloos functioneren. In dat geval hoeven er ook geen kabels gelegd te worden naar de diverse speakers.

Merken

Nagenoeg alle grote fabrikanten van Home Cinema Sets produceren ook draadloze modellen. Zo zijn er meer dan genoeg instapmodellen beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zijn er exclusieve home cinema sets van merken als Bose, die glashelder geluid combineren met handige draadloze opties. Aan jou de taak om uit te zoeken wat het best bij je past!


Wij zijn officieel dealer van