Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Home cinema set 5.1

Home cinema set 5.1

Een ware bioscoop beleving in huis halen doe je met de 5.1 home cinema set. Met vijf normale speakers en één subwoofer voor de lage basgeluiden komen films tot leven. In deze opstelling heb je twee front speakers, één center speakers in het midden aan de voorzijde en achter bevinden zich links en rechts twee surround speakers. Hoor de kleinste details tussen geluiden die achter, voor, links en rechts van je gebeuren. Nog nooit klonk de scheurende auto in beeld zo dichtbij als met deze 5.1 home cinema set. Meer weten over een bepaald model en meer opties? Bekijk dan ons aanbod.


Snel naar: Beste home cinema sets | Draadloos home cinema | Soundbars | Multi-room speakers | Kabels | Outlet

3 artikel(en)

per pagina

5.1 Home cinema set

Een 5.1 Home cinema set bestaat uit maar liefst 5 normale speakers en 1 subwoofer. De opstelling bestaat uit twee speakers aan de voorzijde die stereo muziek weergeven of het grootste gedeelte van een soundtrack. De center speaker zorgt voor de stemgeluiden en de twee surround speakers zorgen voor de geluidseffecten tijdens een film of serie. Dit zorgt voor een realistisch geluid waarbij je duidelijke geluidsverschillen hoort tussen voor en achter maar ook tussen links en rechts. De subwoofer van het 5.1 systeem zorgt voor de lage basgeluiden.

Voordelen

Voor filmliefhebbers is deze 5.1 home cinema set zeker een aanvulling voor een ware thuisbioscoop ervaring. Actiefilms komen nog meer tot leven door het horen van de kleinste details. Een racende auto die van achter naar voren aan komt scheuren in het beeld, hoor je ook daadwerkelijk van achter naar voren razen. De 5.1 set zorgt ervoor dat je midden in het geluid van de film zit.

Aansluiten

Voor het aansluiten van een 5.1 set komen er wel extra kabels aan te pas om de achterluidsprekers aan te kunnen sluiten. Ook is het mogelijk om voor een draadloos systeem te kiezen. Hierbij wordt het geluid draadloos van de speler naar de speakers gestuurd. Draadloos houdt niet in dat er helemaal geen kabels zijn, er zitten namelijk wel kabels tussen de speler en de voorste luidsprekers. Tussen de achterste twee speakers zit ook een snoer en de achterspeakers moeten ook op een apart stopcontact aangesloten worden. 

Wil je nog meer beleving tijdens het film kijken en ben je benieuwd naar de verschillende modellen en opties? Neem dan gerust een kijkje tussen ons aanbod.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar