Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers

Op zoek naar een bluetooth speaker of een uitgebreide bluetooth set? Deze speakers zijn erg handig als je muziek of andere content wilt streamen naar speakers. Zonder extra kabels is het mogelijk om de luidspreker te verbinden met de bron waarvan jij muziek af wilt spelen. Veel apparaten hebben tegenwoordig de beschikking over bluetooth, dus verbinding maken met de speaker om muziek af te spelen is zeer eenvoudig. De speakers produceren een hoogwaardig geluid, maar beschikken niet altijd over precies dezelfde mogelijkheden.


Of ga naar: Draadloze speakers | Wifi speakers | Airplay | Beste speakers | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Een bluetooth speaker laat je muziek draadloos versturen. Je hoeft de bron dus niet met een kabeltje te koppelen aan de luidspreker. Veel afspeelbronnen zoals je smartphone, tablet en laptop beschikken vaak over bluetooth. Hierdoor ben je binnen no-time verbonden. Hierdoor hoef je niet naar de speaker te lopen om een muzieknummer te kiezen. Je streamt namelijk draadloos de muziek naar de bluetooth speaker. Je hebt tussen de speakers met bluetooth niet alleen de keus uit een enkele speaker. Ook soundplates, soundbars en complete Hifi-sets kunnen tot de categorie bluetooth speakers behoren. Wat de beste speakers zijn is voor een groot deel afhankelijk van jouw eigen behoefte en waar je de speaker(s) precies voor wilt gebruiken. Ieder merk heeft zo weer zijn kenmerken. Wil jij alles weten over een bepaalde speaker? Klik dan de verschillende producten aan die je hier aan de rechterkant ziet. Lees verder voor een algemene beschrijving van de merken.


Je hebt verschillende soorten bluetooth speakers. Zo heb je soundbars voor bij je tv, maar ook kleine compacte modellen om onopvallend neer te zetten of mee te nemen voor onderweg. Veel van deze luidspreker zijn hierdoor heel handig voor gebruik in huis, maar wat dacht je van de uitjes in het park, een dagje strand of gewoon voor onderweg? Hiervoor hoef je vaak weinig moeite te doen. Door de eenvoudige werking van bluetooth zijn de bluetooth speaker en de afspeelbron met enkele drukken verbonden. Je smartphone, tablet en meer bluetooth-apparaten zijn zo te verbinden. Zo heb jij al snel de mogelijkheid om nummers af te spelen. Geniet ook van je favoriete muziek en bestel direct je nieuwe bluetooth speaker. Check snel hieronder alle verschillende luidsprekers in het assortiment en plaats je order. Voor je het weet kun je genieten! Of het nu draadloos of zelf portable wilt, jij kunt het ervaren!


Wij zijn officieel dealer van