Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony blu-ray spelers

Sony blu-ray spelers

Wil je naast het kijken van films in topkwaliteit ook een blu-ray speler met veel mogelijkheden? Dan is de Sony blu-ray speler de juiste keuze! Hiermee kan je namelijk genieten van Triluminos-technologie, Full HD-beeld, Sony Entertainment Network en TV SideView. Je kunt zelfs de blu-ray speler bedienen met je smartphone of tablet! Je vindt Sony blu-ray spelers in verschillende soorten, maten en prijsklasse’s, maar welke je ook kiest je hebt gegarandeerd de beste beeldkwaliteit en ze zien er ook nog eens stijlvol uit! Klik op een van de modellen hieronder voor meer informatie en zie gelijk hoeveel voordeel gelijk bestellen je oplevert.


Of ga naar: Blu-ray spelers | 4K Blu-ray spelers | LG Blu-ray spelers | Panasonic Blu-ray spelers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Home entertainment is geen home entertainment zonder een goede blu-ray speler. Die kan niet ontbreken wanneer je films wilt kijken van de beste kwaliteit. Met een Sony blu-ray speler zit je gegarandeerd goed. Ze spelen allerlei verschillende formaten en bestanden af en zorgen dat, ongeacht de bron, beeld altijd van de beste kwaliteit is. Ze starten snel op en zijn snel in gebruik en zien er stijlvol uit. Ontdek nu jouw nieuwe Sony blu-ray speler, met optionele WiFi en Smart TV. Op deze manier hoef jij je nooit meer te vervelen! Ook kijk je blu-rays en dvd's in de hoogste kwaliteit, omdat het beeld opgewaardeerd wordt.

Kenmerken van Sony blu-ray spelers

Haal je een mooie blu-ray speler van Sony in huis, dan kun je onder meer genieten van een zeer eenvoudige aansluiting, Triluminos-technologie, USB Play, Full HD-beeld op je televisie, het Sony Entertainment Network en TV SideView. Sony heeft blu-ray spelers in het assortiment in verschillende soorten en maten. Er zijn goedkope instapmodellen waarbij het vooral om films kijken gaat en duurdere modellen die meer functies hebben. Hieronder worden enkele functies beschreven.

Alle Sony blu-ray spelers hebben in ieder geval Full-HD kwaliteit. En ook wanneer de bron niet van Full-HD kwaliteit is, zorgt de speler ervoor dat het beeld verbeterd wordt en zo kijk je altijd films in de beste beeldkwaliteit ook wanneer het om oudere dvd’s gaat.

Met het sony entertainment network gaat er een wereld aan entertainment voor je open. Je vindt de nieuwste films, muziek en tv programma’s die je terug kunt kijken. Daarnaast kun je zelfs op internet surfen en gebruik maken van bijvoorbeeld YouTube, Facebook of twitter.

Met TV SideView kan je meer informatie opzoeken over het programma of de film die je aan het kijken bent. Ook kan je de Sideview app downloaden op je smartphone zodat je meteen alles wat je bekijkt kunt delen op bijvoorbeeld Facebook.

Overige functies

Maar er is meer mogelijk op een Sony blu-ray speler! Zo kun je onder meer jouw smartphone gebruiken als afstandsbediening. Je hoeft enkel de applicatie te downloaden op jouw telefoon. Kijk films, dvd's en sportwedstrijden nu ook in 3D dankzij de 2D- naar 3D-functie van Sony. Digital Cinema 4k zorgt voor een vergelijkbare beeldresolutie zoals deze in bioscopen gebruikt wordt.

Hiernaast vind je alle Sony blu-ray spelers die wij op dit moment aanbieden. Je ziet gelijk de prijs en het voordeel dat je pakt staan. Wil je meer weten? Klik dan op een product en lees verder.


Wij zijn officieel dealer van