Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung blu-ray spelers

Samsung blu-ray spelers

De Samsung blu-ray speler is supersnel in gebruik, in slechts een halve seconde is hij opgestart! Daarnaast hebben de blu-ray spelers van Samsung veel mogelijkheden zoals een USB-aansluiting, Allshare, BD Wise en Smart-tv. De blu-ray spelers van Samsung beschikken niet alleen over de beste specs, ze zijn ook prachtig vormgegeven. Dankzij de simplistische maar stijlvolle design past de Samsung blu-ray speler in elke kamer! Ook ben je klaar voor de toekomst want het is mogelijk om 3D content af te spelen en sommige modellen zijn zelfs al klaar voor Ultra HD! Hieronder staat een overzicht van de blu-ray spelers in deze categorie, dus kijk snel of er iets tussenzit.


Of ga naar: Blu-ray spelers | 4K Blu-ray spelers | LG Blu-ray spelers | Panasonic Blu-ray spelers | Sony Blu-ray spelers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Een Samsung blu-ray speler kan niet alleen heel erg snel bij jou thuis afgeleverd worden, maar is daarna ook supersnel in gebruik. Voor de blu-ray spelers van Samsung geldt namelijk dat je er absoluut geen geduld voor hoeft te hebben, want ze zijn namelijk binnen een halve seconde al opgestart! Zo kan je meteen genieten van de mooiste blu-ray's en dvd's. Andere functies van deze blu-ray spelers lees je hieronder.

Kenmerken van Samsung blu-ray spelers

De meeste Samsung blu-ray spelers beschikken over Smart tv, een of meerdere USB-aansluitingen, Allshare, BD Wise en de Quick start mode. Ben je benieuwd wat jouw favoriete model te bieden heeft? Klik er gauw een aan.

Je kan al jouw foto's, muziek, filmpjes en nog veel meer content gemakkelijk delen via de Allshare-functie. Stuur bijvoorbeeld een leuke foto naar jouw vrienden of familie! Ook heb je meteen de juiste instellingen voor alle aangesloten apparatuur, omdat de Samsung blu-ray spelers deze meteen goed instellen dankzij BD Wise. Zo maak je altijd optimaal gebruik van jouw apparatuur.

Overige functies

Verder kun je genieten van: ingebouwde applicaties om bijvoorbeeld filmpjes te bekijken op YouTube, een uniek design dat goed past bij de Samsung Smart tv's, de Remote app om de tv te bedienen met jouw smartphone. De afstandsbediening is vanaf nu niet meer nodig.

De toekomst

Met de nieuwste blu-ray spelers van Samsung ben je ook al klaar voor de toekomst. Natuurlijk zijn er constant ontwikkelingen gaande op het gebied van beeldkwaliteit en inmiddels zijn we zo ver dat 3D steeds meer naar de huiskamer komt. De nieuwste spelers van Samsung zijn hier klaar voor en spelen zonder problemen 3D content af. Natuurlijk heb je hier wel een 3d-tv en een 3D-bril voor nodig. Een andere ontwikkelingen is een beter resolutie voor televisies, Ultra HD. Op dit moment is er nog weinig content beschikbaar in deze resolutie die een aantal keer groter is dan Full HD maar in de komende tijd zal er steeds meer content beschikbaar worden in UHD. Ook daar hoef je je geen zorgen over te maken, hier zijn ze bij Samsung ook klaar voor. Het is nu zelfs dat beeld, ongeacht de bron wordt omgezet naar een resolutie die UHD nadert.

 

Met een Samsung blu-ray speler geniet je van films in de hoogste beeldkwaliteit en ben je klaar voor wat er in een nabije toekomst zal gebeuren op het gebied van beeldkwaliteit en films. Kijk snel hiernaast of er één voor jou tussenzit.


Wij zijn officieel dealer van