Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG blu-ray spelers

LG blu-ray-spelers Ben je op zoek naar een LG blu-ray speler? Hieronder hebben wij de LG modellen voor je op een rijtje gezet. Met de LG blu-ray speler heb je de keuze uit ontzettend veel mogelijkheden. Daarnaast kun je genieten van je favoriete films in betoverende beeldkwaliteit en 3D! Heb je geen nieuwe films in huid? Geen probleem. Sommige modellen beschikken over extra mogelijkheden zoals media via USB afspelen, apps, internet en Full HD- of 4K Ultra HD-upscaling. De LG blu-ray spelers bieden niet alleen heel veel functionaliteiten, maar ze zien er ook ook fantastisch uit! Wil je weten welke specificaties ze nog meer hebben? Klik op een model hieronder.


Of ga naar: Blu-ray speler | 4K Blu-ray speler | Panasonic Blu-ray speler | Sony Blu-ray speler

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Ben je op zoek naar een LG blu-ray speler? Bekijk dan alle modellen hiernaast op de pagina. Een blu-ray speler van LG heeft doorgaans beschikking over heel veel verschillende mogelijkheden. Wat precies, lees je hieronder of vind je op de pagina van jouw favoriete model!

Kenmerken van de LG blu-ray speler

Vanaf nu hoef je je nooit meer te vervelen, want je kan genieten van de mooiste blu-ray films, 3D-films, muziek en nog veel meer! De LG blu-ray speler heeft verschillende functies waardoor tv-kijken nog leuker wordt. De mogelijkheden zijn onder meer DLNA, BD-live, Full HD, USB, afspelen van dvd en Blu-ray, apps, internetbrowser, ingebouwde wifi (optioneel) en HDMI-aansluitingen (optioneel).

Je kan verschillende apparaten aansluiten op een LG blu-ray speler, zodat al jouw bestanden te zien zijn op het beeldscherm van de tv. Een externe harde schijf sluit je eenvoudig aan door middel van de USB-poort op de blu-ray speler. De bestanden worden via de USB- overgebracht naar de tv. Vakantiefoto's bekijk je dus gewoon op het grote scherm. De blu-ray spelers van LG maken gebruik van 1080p-upscaling en soms zelfs van 4K Ultra HD-upscaling, zodat je al jouw content in de hoogste kwaliteit kunt bekijken.

Apps en internet

Een aantal LG blu-rayspelers bieden je de mogelijkheid om apps te beheren en te browsen op het internet. Voor de blu-rayspelers van LG zijn onder andere apps zoals Netflix, Videoland, YouTube, Spotify en Vtuner beschikbaar. Heb je alle films die je thuis hebt liggen al gezien? Huur dan vanuit je luie stoel een film met de Videoland app of bekijk een spannende serie met Netflix. Met de vooraf geïnstalleerde browser surf je eenvoudig naar je favoriete websites.

Overige functies

Bestel je een nieuwe LG blu-ray speler, dan kun je onder meer ook nog genieten van de LG TV remote app: hiermee heb je geen afstandsbediening meer nodig, maar bedien je jouw televisie gewoon met een smartphone of tablet. Met BD-live is het mogelijk om extra films en series te downloaden en direct te bekijken! En de LG blu-ray spelers hebben een strak design passend bij de LG-televisies. De duurdere modellen beschikken over Private Sound Mode. Met deze optie kun je 's avonds laat gerust een film kijken zonder anderen te storen. Private Sound Mode streamt namelijk het geluid van de blu-ray speler naar je smartphone. Je smartphone functioneert dan als speaker. Plug je een headphone in je smartphone dan geniet je van intens geluid zonder overlast te zorgen.


Wij zijn officieel dealer van