Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

4K Blu-ray spelers

4K blu-ray spelers Met de komst van de 4K Blu-ray speler wordt films kijken in de woonkamer nog leuker. Door de hoge resolutie, die vier keer scherper is dan Full HD, is het beeld nog scherper en helderder. Het aantal 4K blu-ray schijfjes dat in de winkel verkrijgbaar is groeit de laatste tijd fors. Logisch, want de beeldkwaliteit is beter in vergelijking met streamingdiensten. Daarnaast kun je ook gewoon oude blu-rays, DVD's en CD's afspelen in een 4K blu-ray speler. Verder kunnen de apparaten aangesloten worden op internet en beschikken ze over apps als Netflix en YouTube.


Met 4K upscaling wordt minder goede beeldkwaliteit omgezet naar een hogere resolutie zo worden de kleinste details nog scherper weergegeven. Daarnaast hebben de meeste 4K Blu-ray spelers ook de mogelijkheid om 2D om te zetten naar 3D. Kortom, een 4K blu-ray speler is onmisbaar voor de echte liefhebber.


Of ga naar: Blu-ray spelers | 4K Blu-ray spelers | LG Blu-ray spelers | Panasonic Blu-ray spelers | Sony Blu-ray spelers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

De komst van de 4K Blu-ray speler zal ervoor zorgen dat de kleinste details nog scherper zullen worden weergegeven op het beeldscherm. Met de 4K Ultra HD TV beschik je over een groot aantal pixels waarmee je haarscherp televisie kunt kijken.

4K Content

Momenteel is het aanbod van series en films in UHD (Ultra High Definition) kwaliteit nog gering, maar deze zal zeker groeien de aankomende jaren. Je kunt via Netflix al 4K content bekijken en ook de eerste 4K YouTube videos staan al online. Voor de liefhebbers van discs onder ons is er nu dan ook de perfecte oplossing, de 4K Blu-ray speler. Gelukkig zijn de 4K UHD discs dan ook in ontwikkeling en is het mogelijk om straks op je 4K televisie je favoriete films te kijken in de beste kwaliteit.  De stap naar 4K content moet ervoor zorgen dat er een breder kleurenpalet met meer bit depth per pixel beschikbaar komt. Films worden niet alleen scherper maar ook mooier hierdoor.

Meer details

Met de komst van de 4K Blu-ray speler zullen de kleinste details nog scherper weergegeven worden op het beeldscherm door middel van 4K upscaling. Als je nog niet beschikt over content met 4K resolutie maar wel over een 4K tv, niet getreurd want de Blus-ray speler heeft de mogelijkheid om beelden te verbeteren. Met 4K upscaling worden beelden vier keer scherper gemaakt dan bij Full HD tv wat zorgt voor top kwaliteit. Daarnaast kunnen 2D beelden ook gemakkelijk omgezet worden naar 3D beelden. Bekijk ons aanbod en vind je eigen favoriet! 


Wij zijn officieel dealer van