Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

De beste OLED-tv's 2019

Beste OLED-tvDe OLED-tv's worden steeds betaalbaarder en daarmee populairder. Het aanbod in OLED-tv's groeit mee en dat maakt het voor jou niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. OLED-tv's zijn nog vrij nieuw en nog volop in ontwikkeling. Er komen ieder jaar nieuwe modellen op de markt. Tussen de OLED-tv’s zijn diverse verschillen te vinden op het gebied van specificaties, mogelijkheden en designs. Het is goed om hierop te letten bij het zoeken van een nieuwe tv. PlatteTVDiscounter.nl heeft een breed scala aan OLED-tv's en wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze.

Onze beste OLED-tv's:

Meest verkocht

De onderstaande modellen zijn de OLED-tv's die het meest verkocht worden. Mocht je zelf niet zo thuis zijn in de markt van de tv's dan kan onderstaande lijst je helpen met het maken van een keuze. Inmiddels zijn meerdere consumenten je voor geweest in het kopen van een OLED-tv. Je kunt er vanuit gaan dat de onderstaande modellen een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Meest verkochte OLED-TV
  • kies jouw inchmaat:

Beste koop

Wensen verschillen en dat maakt het moeilijk om één OLED-tv aan te raden als 'Beste OLED-tv'. Het hangt ook af waar je de tv voor wilt gebruiken. Is het voor de woonkamer, of juist voor de slaapkamer? Waar we echter wel vanuit kunnen gaan is dat iedereen zoekt naar een goed presterende tv voor een zo laag mogelijke prijs. Hierop hebben we enkele toestellen geselecteerd die wat ons betreft absoluut zijn aan te raden. Deze zijn ingedeeld op basis van budget, en dan op inchmaat.

Beste OLED-tv - Beste koop
  • kies jouw inchmaat:

Voordelen OLED-tv

  • Perfecte kleuren, diep zwart
  • Haarscherpe beeldkwaliteit
  • Energiezuinig
  • Flinterdunne beeldschermen

OLED-tv's hebben verschillende voordelen. OLED-tv's zijn heel dun en een stuk lichter in vergelijking met LCD-tv's. Ook zijn ze doorgaans energiezuiniger. Het voornaamste voordeel zie je echter terug in de beeldkwaliteit. OLED-tv's hebben bijzonder brede kijkhoeken waarbij het contrast niet verloren gaat. Sterker nog, doordat het individueel in- en uitschakelen van pixels mogelijk is kan er een enorm contrast ontstaan. Zwart is echt zwart, wit is wit en daar tussenin zijn meer kleurgradaties mogelijk. Bijna alle schermen hebben een 4K Ultra HD-resolutie en ondersteunen HDR (High Dynamic Range) voor nog betere beeldkwaliteit.

Kiezen voor OLED?

De OLED-tv’s die nu verkrijgbaar zijn leveren allemaal indrukwekkende beeldkwaliteit. Toch is het verstandig om rekening te houden met enkele zaken. Zo is er bij sommige modellen extra aandacht besteed aan het geluid. Dit klinkt dan zo goed dat een extern geluidssysteem overbodig is. Gebruik je een eigen geluidssysteem? Dan is het misschien zonde om een OLED-tv te kopen met extreem goed geluid. Verder zijn er grote verschillen te zien in designs. LG heeft bijvoorbeeld al OLED televisies gemaakt die zo dun zijn dat ze als een poster aan de muur geplakt worden. Lees ook vooral de reviews onder de modellen van eerdere kopers om erachter te komen hoe zij over hun aankoop denken. Wil jij graag een nieuwe OLED-tv in huis halen? Dan zijn deze modellen daar zeer geschikt voor!

Verder is het belangrijk dat je tv niet te groot of juist te klein is. Zorg ervoor dat de schermmaat geschikt is voor de ruimte. Een te grote tv in een kleine kamer is niet bevorderlijk voor de kijkervaring en hetzelfde geldt voor een te kleine tv in een grote ruimte. Belangrijk om te weten is dat OLED-tv’s op dit moment uitsluitend gemaakt worden vanaf 55 inch (139 cm). Of en wanneer er kleinere OLED televisies gaan verschijnen is niet duidelijk. Om je te helpen met het kiezen van de beste OLED-tv hebben we hierboven een aantal topmodellen voor je op een rij gezet.

Wij zijn officieel dealer van