Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

De beste LED-tv's 2019

Beste LED-tvDe zoektocht naar de beste LED-tv is niet altijd makkelijk. Dit komt omdat lang niet iedereen gebruik wil maken van de 'beste' en nieuwste functies. De televisies zijn er hierdoor in heel veel soorten en maten. Specificaties, aansluitingen en extra opties lopen daardoor ook sterk uiteen. Ieder jaar komen er ook weer nieuwe modellen, functies en mogelijkheden bij. Dat PlatteTVdiscounter een groot aanbod heeft is erg handig, maar tegelijk maakt dat de keuze voor jou misschien lastig. Om je te helpen met het kiezen van de beste LED-tv hebben we een aantal topmodellen voor je op een rij gezet.

Onze beste LED-tv's op basis van:

Meest verkocht

Onderstaande modellen zijn de televisies die veel verkocht worden. Als jij op zoek bent naar een nieuwe televisie, kan dit een handige indicatie zijn. Kies je voor één van deze tv's, dan kies je voor een model dat al door diverse mensen met veel plezier wordt gebruikt. Als een televisie veel wordt verkocht, kan dat veel positiefs betekenen. De prijs-kwaliteitverhouding zal dik in orde zijn en de prestaties goed. Het is hierdoor natuurlijk goed mogelijk dat splinternieuwe modellen niet direct in een lijst met best verkochte producten voorkomen.

Meest verkochte LED-tv
  • kies jouw inchmaat:

Beste koop LED-tv

Wat is nou de beste LED-tv? Omdat de wensen en eisen per persoon verschillen is dat natuurlijk niet heel makkelijk te beantwoorden. We kunnen er echter vanuit gaan dat iedereen een tv wil die goed presteert voor een zo laag mogelijke prijs. Aan de hand daarvan hebben we enkele toestellen op een rij gezet die wat ons betreft absoluut aan te raden zijn. Deze zijn opgedeeld in twee categorieën: beste koop met een klein budget en beste prijs/kwaliteit verhouding.

Beste LED-tv - Klein budget
  • kies jouw inchmaat:

Beste LED-tv - Beste prijs/kwaliteit
  • kies jouw inchmaat:

Waarom LED-tv?

  • Natuurlijke kleuren en realistisch contrast
  • Haarscherp
  • Energiezuinig
  • Smalle beeldschermen

LED-tv's hebben verschillende positieve kenmerken. In feite zijn het LCD-tv’s die LED al verlichtingsbron gebruiken. Ten eerste zorgt LED voor een realistisch contrast en heeft het natuurlijke kleuren. Hierdoor is het beeld prachtig helder en zijn details goed zichtbaar. LED-tv’s hebben een lange levensduur ten opzichte van tv’s met oudere technieken. Het beeld wordt verlicht door kleine LED-lampjes die weinig ruimte in beslag nemen en er dus voor zorgen dat je naar een zeer dun beeldscherm kijkt. Verder zijn deze tv's energiezuiniger in vergelijking met zijn voorgangers. Deze energiezuinigheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

Waar moet ik nou op letten?

Tegenwoordig zijn LED-tv’s met verschillende resoluties: 4K Ultra HD, Full HD en HD Ready. 4K Ultra HD is het scherpst, maar heeft geen meerwaarde bij schermen kleiner dan 40 inch (102 cm). Wil je veel randapparatuur aansluiten, zoals een blu-ray speler, spelcomputer en decoder? Let er dan op dat je nieuwe tv minimaal drie HDMI-aansluitingen heeft.

Daarnaast is het belangrijk dat je tv niet te groot of te klein is. Een te grote televisie in een kleine ruimte kan de kijkervaring veel slechter maken, terwijl een te kleine tv ervoor zorgt dat je niet altijd alles goed kunt zien. Wil je wel het beste geluid, maar heb je geen zin om te investeren in extra geluidsapparatuur? Dan kies je natuurlijk voor een tv waarin sterke speakers zijn ingebouwd. Tot slot speelt het design natuurlijk een rol. Jouw nieuwe tv moet vanzelfsprekend passen bij je interieur. Wanneer je een televisie voor de slaapkamer zoekt in plaats van de woonkamer zal je ongetwijfeld andere eisen opstellen. Natuurlijk verschillen ook de wensen per persoon en dat maakt het helemaal lastig om de Beste koop te selecteren.

Wij zijn officieel dealer van