Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Beste LG Smart-tv 2019

Beste LG Smart TV

Ben je al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe LG Smart-tv, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen je graag bij je zoektocht! Om jou te helpen vind je hieronder een aantal overzichten met tv's. De populairste televisies van het prachtige merk LG, die allemaal beschikken over de mogelijkheid om via een internetverbinding nieuws te bekijken, apps te gebruiken en in contact te blijven met je vrienden en familie.

Door alle verschillende mogelijkheden die je hebt met de beeldschermen van LG is er eigenlijk altijd wel wat te beleven. Hierbij gaat het dus niet alleen over het kijken naar films, series en televisieprogramma's. Zoals hierboven al benoemd heb je met Smart-tv al de mogelijkheid om je televisie te verbinden met internet. Dat is echter nog lang niet alles. Ze kunnen ook beschikken over HDR en een beeldkwaliteit in 4K Ultra HD, dit zorgt voor superscherp beeld. Is 4K voor jou niet scherp genoeg? Dan kies je toch voor een OLED-tv van LG! Buiten deze functies is er natuurlijk nog veel meer te beleven op deze televisies.

Ieder model van LG zit namelijk vol met functies om jouw kijkervaring aangenamer te maken. Klik gewoon de verschillende modellen aan en jij weet precies wat de tv allemaal kan. Hieronder vind je een overzicht van de beste tv-modellen van LG die op dit moment beschikbaar zijn.

Beste LG smart-tv's
  • kies jouw inchmaat:

LG produceert al jaren televisies van hoge kwaliteit. Met een Smart-tv van LG heb je via internet toegang tot een groot aantal apps LG. Op zoek naar een televisie van LG? Dan helpen wij je een handje op weg met de keuze door hieronder de beste LG Smart-tv's te vermelden. LG staat over het algemeen bekend om de televisieschermen met een grote afmeting. Dat zie je ook in de onderstaande top terug. Maak jouw keuze en trakteer jezelf vandaag nog op een van deze beste LG Smart-tv's!

Wij zijn officieel dealer van