Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

De beste 4K Ultra HD-tv's 2019

Beste 4K UHD tv

De zoektocht naar een nieuwe televisie kan soms (te) lang duren. Het is niet altijd even gemakkelijk om de perfecte tv te vinden. De keuze wordt namelijk niet echt eenvoudig vanwege de ruime keuze. Ook bij de 4K Ultra HD-tv's is dit het geval. In ons assortiment zijn deze beeldschermen van verschillende merken te vinden. Een uitgebreid assortiment van beeldschermen, die allen zo weer hun voordeel hebben. Dit uitgebreide assortiment kan het echter lastig maken om de juiste tv te kiezen.

Onze beste 4K Ultra HD-tv's op basis van:

Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben we voor jou hieronder enkele modellen op een rij gezet. Eén overzicht gaat over de meest verkochte modellen, terwijl de andere gericht is op de beste koop. Zo is het voor jou eenvoudiger om een keuze te maken voor een televisie die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Meest verkocht

Hieronder is een overzicht te vinden van de 4K Ultra HD beeldschermen die het vaakst verkocht worden. Dit is dus een overzicht van televisies die door andere consumenten gekocht werden die - net als jij - op zoek waren naar een nieuwe tv. Kies je dus voor een televisie die veel verkocht wordt, dan kies je voor een model dat al door diverse mensen met veel plezier wordt gebruikt.

Meest verkochte 4K-TV
  • kies jouw inchmaat:

Beste koop

Naast de meest verkochte televisies geven we jou ook een overzicht van de beste koop. Dit zijn de tv's die wij van PlatteTVDiscounter.nl aanraden. Hiervoor hebben we gekeken naar drie verschillende categorieën: klein budget, beste prijs/kwaliteit verhouding en de televisies met de allerbeste specificaties. Omdat de wensen en eisen per persoon verschillen is het lastig om één of enkele beste beeldschermen aan te wijzen. Daarom hebben wij gekeken naar de functies die eigenlijk niet kunnen ontbreken, verdeeld in de eerder genoemde categorieën. Kies jouw inchmaat in de juiste tabel en vind jouw beste tv.

Beste 4K Ultra HD-tv - Klein budget
  • kies jouw inchmaat:

Beste 4K Ultra HD-tv - Beste prijs/kwaliteit
  • kies jouw inchmaat:

Beste 4K Ultra HD-tv - Allerbeste kwaliteit
  • kies jouw inchmaat:

Waarom een 4K-tv?

  • Natuurlijke kleuren en realistisch contrast
  • Haarscherp beeld
  • Vier keer scherper dan Full HD
  • HDR ondersteuning voor nog mooier beeld

4K Ultra HD beeldschermen hebben verschillende voordelen. Het grootste pluspunt is natuurlijk de resolutie, die met 3840 x 2160 pixels vier keer scherper is dan Full HD. En dat terwijl veel mensen Full HD al indrukwekkend vinden. Daarnaast ondersteunen nagenoeg alle 4K schermen tegenwoordig HDR (High Dynamic Range). Deze techniek maakt kleuren, contrast en details nog beter zichtbaar. Steeds meer films en series kunnen bekeken worden in 4K Ultra HD (en HDR). Dat kan bijvoorbeeld via Netflix, maar ook met 4K Ultra HD blu-rays. Voor laatstgenoemde is wel een 4K Ultra HD blu-ray speler nodig.

Wij zijn officieel dealer van